ماهان شبکه ایرانیان

سرمربی میانمار: عربستان باید حذف می‌شد

سرمربی تیم ملی امید میانمار معتقد است گروه سختی در رقابت‌های آسیایی داشتند ولی با این وجود عملکرد خوبی ارائه دادند.

به گزارش "ورزش سه"، آنتونیو هی در نشست خبری بعد از بازی با ایران گفت: متاسفانه میانمار در یک گروه سخت قرار گرفته بود و بازیکنانم در همین گروه سنگین همه تلاش خود را انجام دادند.

وی ادامه داد: امروز بازی خوبی مقابل ایران انجام دادیم و این عملکرد ما را به آینده خیلی امیدوار کرد؛ من تیمم را برای این مسابقات خیلی خوب آماده کرده بودم.

سرمربی آلمانی تیم امید میانمار تاکید کرد: در بازی قبلی هم مقابل عربستان خوب بودیم اما داور ٢ پنالتی برای حریف گرفت؛ اگر آن دو پنالتی در دیدار با عربستان گرفته نمی‌شد، ما نیمه دوم همان مسابقه خیلی اتفاقات را می‌توانستیم جبران کنیم و چه بسا عربستان حذف می‌شد.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان