ماهان شبکه ایرانیان

با قراردادی قرضی برای یک سال

رسمی: پاکو آلکاسر به دورتموند پیوست

پاکو آلکاسر، مهاجم اسپانیایی بارسلونا با قراردادی قرضی به دورتموند پیوست.

به گزارش "ورزش سه"، دورتموند توانست آلکاسر را با قراردادی قرضی به خدمت بگیرد. باشگاه آلمانی سالیانه 2میلیون یورو برای به خدمت گرفتن او هزینه خواهد کرد و اگر بخواهد انتقالش را نهایی کند، 23 میلیون یورو باید به بارسلونا بپردازد، هر چند که باشگاه کاتالان این حق را دارد که پیشنهاد را رد کند. با دیگر بندهای قرارداد، این انتقال حدود 30 میلیون یورو خواهد بود.

 

 

 

 

آلکاسر تست‌های پزشکی را در باشگاه آلمانی سپری کرده و عنوان کرد که از حضور در باشگاه آلمانی خوشحال است.

 

او گفت:" من واقعا منتظر بازی کردن در بوندس لیگا هستم. اینجا یکی از بهترین لیگ های جهان است و هواداران فوق العاده ای دارد که برای هر فوتبالیستی، یک فضای جادویی است."

 

مایکل زورک نیز در این رابطه گفت:" ما واقعا خوشحالیم که آلکاسر دورتموند را انتخاب کرد و ما مطمئنیم که این تیپ بازیکنان به سبک بازی ما می‌خورند."

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان