به گزارش "ورزش سه"، این در حالی است که پیش تر باشگاه استقلال مدعی شده بود پرونده های این تیم در کنفدراسیون فوتبال آسیا بسته شده است و دیگری خطری این تیم را تهدید نمی کند.
مسئول کمیته صدور مجوز حرفهای سازمان لیگ در خصوص مهلت یک هفتهای AFC به باشگاههای حاضر در لیگ قهرمانان آسیا می گوید: پس از ارزیابی مدارک و راستی آزمایی، رای نهایی کمیته صدور مجوز به کنفدراسیون فوتبال اعلام می شود. باشگاه ها تا 9 شهریورماه فرصت داشتند کلیه مستندات را به کمیته صدور مجوز اعلام کنند و کنفدراسیون فوتبال آسیا یک هفته فرصت برای تکمیل، ترجمه و ارائه مستندات تمدید کرد.
با استناد به صحبت های سهیل مهدی (مسئول کمیته صدور مجوز حرفهای سازمان لیگ) باید گفت 16 شهریور ماه آخرین فرصت برای تیم های ایرانی است که مدارک صدور مجوز حرفه ای خود را تکمیل کنند که یکی از این ها پرداخت بدهی طلب کاران و کسب رضایت از آنهاست.
باشگاه استقلال هم اکنون مشغول تسویه حساب با طلب کاران خود است و در آخرین خبر این چنین آمده: علیرضا نیکبخت واحدی و قربانعلی پور مربی بدنساز سابق استقلال بعد از مذاکره با مدیران این باشگاه، تسویه کردند.