ماهان شبکه ایرانیان

رئیس سازمان خصوصی سازی اعلام کرد

سود سهام عدالت سال ۹۶ بیشتر از سال ۹۵

رئیس سازمان خصوصی‌سازی با بیان اینکه امروز و فردا برای تعدادی از مشمولان سهام عدالت سود پرداخت می‌شود گفت که سود سهام عدالت مربوط به سال مالی ۱۳۹۶ نسبت به سال مالی ۱۳۹۵ بیشتر است.

سود سهام عدالت سال 96 بیشتر از سال 95

به گزارش ایسنا، میرعلی اشرف عبدالله پوری‌حسینی امروز در نشست خبری با خبرنگاران درباره پرداخت سود سهام عدالت، گفت: تاکنون در چهار مرحله، برای حدود 40 میلیون نفر سود سهام عدالت واریز کرده‌ایم.

رئیس سازمان خصوصی‌سازی با اشاره به باز شدن دوباره سامانه سهام عدالت اظهار کرد: برای کسانی هم که بعد از 6 اردیبهشت ماه شماره شبای بانکی ارائه کرده‌اند، طی امروز و یا فردا سود را واریز خواهیم کرد. برای مشمولین دارای سهام یک میلیون تومان مبلغ 150 هزار تومان، مشمولین دارای سهام 532 هزار تومان مبلغ 80 هزار تومان و برای کمتر و یا بیشتر از سهام 532 هزار تومان مبلغ متناسبی را به عنوان سود واریز کرده‌ایم.

پوری حسینی با اشاره به سود سهام عدالت مربوط به سال مالی 1396، توضیح داد: به موجب مصوبات مجامع شرکت‌های سرمایه پذیر تا تیرماه سال جاری، سودی که برای مشمولان سهام عدالت تقسیم و ابلاغ شده نزدیک به 4000 میلیارد تومان است که در صورت تقسیم سود هلدینگ خلیج فارس، شاید 1000 میلیارد تومان دیگر نیز به این مبلغ افزوده شود. از این رو ارزیابی می شود که سود سال مالی 1396 از سال مالی 1395 بیشتر خواهد بود.

وی با بیان اینکه مطابق با مصوبات امسال هیأت واگذاری تعداد 631 بنگاه و شرکت دولتی در لیست واگذاری‌های سازمان خصوصی‌سازی قرار دارد گفت: به نظر می‌رسد برخی از این دارایی‌ها از جمله صندوق‌های بیمه کشاورزی، قابل عرضه نبوده و یا در برخی دارایی‌ها از جمله شرکت‌های آب و فاضلاب روستایی امکان واگذاری مالکیت وجود نداشته باشد و باید تنها به واگذاری مدیریت این بنگاه‌ها امیدوار بود. در عین حال برای تعجیل در واگذاری‌هایی مثل نیروگاه‌های برق که ماشین‌آلات آنها مبتنی بر نوسانات نرخ ارز است، تا زمان آرام شدن بازار تلاش می‌شود تا با شیب کندی برای واگذاری اقدام شود.

رئیس سازمان خصوصی‌سازی افزود:‌ از مجموع 631 بنگاه قابل واگذاری تاکنون 74 بنگاه عرضه شده و می‌توان گفت حدود 45 درصد از واگذاری‌ها با موفقیت روبرو بوده است.

وی تاکید کرد:‌ بزرگترین واگذاری صورت گرفته در سال جاری فروش شرکت کشت و صنعت مغان با قیمت پایه 1761 میلیارد تومان بود که به قیمت 1850 میلیارد تومان فروش رفت. در این فرایند هیأت واگذاری چنانچه قیمت پایه یک دارایی گرانتر تعیین و خریداری نداشت، با اصرار بر روی قیمت فرایند واگذاری را متوقف نمی‌کند.

وی گفت: در همین راستا با تدابیر هیأت واگذاری و ایجاد زمینه برای حضور عموم خریداران اقدام به خرد کردن دارایی‌های قابل واگذاری همچون شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی یا شرکت توسعه اماکن ورزشی کرده است.

پوری‌حسینی با بیان اینکه تا قبل از دولت یازدهم مشارکت عمومی برای واگذاری‌ها به کمتر از 18 درصد می‌رسید افزود: با احتساب سهام ترجیحی کارکنان بنگاه‌های قابل واگذاری در دولت یازدهم میزان مشارکت عمومی برای واگذاری‌ها به 67 درصد و در دولت دوازدهم به صد در صد افزایش یافت.

به گفته وی آنچه در فهرست واگذاری‌ها باقی مانده شامل شرکت‌های غیربورسی و واگذاری سهام کنترلی شرکت‌هاست که در این فرایند مشکلات زیادی برای قیمت‌گذاری و همچنین انتقال مالکیت وجود دارد. بر این اساس 755 بنگاه یا سهام کنترلی از ابتدای آغاز کار سازمان خصوصی‌سازی وجود داشته که از این تعداد تنها 101 بنگاه معادل 13 درصد از کل شرکت‌های موجود تا قبل از دولت یازدهم واگذار شده است که در مجموع می‌توان گفت از 1322 بنگاه قابل واگذاری تا امروز 34 درصد عرضه شده و در سهم‌های کنترلی نیز 13 درصد از این تعداد فروش رفته است.

رئیس سازمان خصوصی‌سازی افزود:‌ در دولت یازدهم 230 شرکت کنترلی و در مجموع طی 12 سال گذشته 101 شرکت کنترلی واگذار شده که حاکی از نزدیک‌تر شدن سازمان خصوصی‌سازی به پایان عمر خود است.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان