ماهان شبکه ایرانیان

سه طرح پتروشیمی با حضور رییس جمهور افتتاح شد

امروز در عسلویه سه طرح پتروشیمی با حضور رییس جمهور و وزیر نفت به طور رسمی افتتاح شد. آن طور که مسئولان می‌گویند با افتتاح این طرح ها تولید آمونیاک و اوره کشور افزایش می‌یابد.

سه طرح پتروشیمی با حضور رییس جمهور افتتاح شد

به گزارش ایسنا، امروز با حضور حسن روحانی - رییس جمهور - و بیژن نامدار زنگنه -وزیر نفت- سه طرح جدید پتروشیمی شامل فاز سوم توسعه پتروشیمی پردیس، متانول مرجان و فاز یک توسعه پتروشیمی دماوند به طور رسمی راه‌اندازی شد.

به گفته مسئولان، فاز دو پتروشیمی دماوند 24 طرح دارد که 35 میلیون تن محصولات پتروشیمی را به تولیدات کشور اضافه می‌کند و 20 میلیارد دلار هزینه سرمایه گذاری آن است. شرکت پتروشیمی دماوند، تامین کننده سرویس‌های جانبی مورد نیاز 24 طرح پتروشیمی مستقر در فاز دو توسعه صنایع پتروشیمی در منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس در عسلویه استان بوشهر در زمینی به مساحت 90 هکتار احداث شده است.

همچنین پروژه شرکت پتروشیمی پردیس از سال 1383 شروع شد. فاز یک سال 89 به تولید رسید؛ فاز دو آن سال 1384 شروع و سال 1389 به تولید رسید و فاز سه سال 90 شروع شد و سال 1396 به تولید رسید. ظرفیت هر فاز ما حدود 680 هزار تن در سال آمونیاک و حدود یک میلیون و 75 هزار تن اوره است.

در حال حاضر با توجه به احداث این سه واحد ظرفیت آمونیاک ما حدود دو میلیون و 40 هزار تن در سال و حدود سه میلیون و 225 هزار تن اوره در سال است. از این مقدار اوره 700 هزار تن مصرف داخل است و دو میلیون و 500 هزار تن هم صادر می‌شود.

ادامه دارد

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان