مارشمالو نوعی آبنبات نرم است که از مخلوط ژلاتین، سفیده تخم مرغ، شکر و شیره نشاسته تهیه میشود. این آبنبات یک محصول کاملا صنعتی است که در کارخانههای تولید بیسکوییت و کیک با دستگاههای مخصوص تهیه میشود. اما میخواهیم طرز تهیه مارشمالو خانگی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه مارشمالو خانگی
- 4 عدد ورق ژلاتین
- یک و یکچهارم فنجان شربت ذرت
- 2 قاشق چایخوری وانیل
- 350 گرم پودر شکر
- 650 گرم شکر
- یکچهارم قاشق چایخوری نمک
- روغن گیاهی به مقدار لازم
طرز تهیه مارشمالو خانگی
ابتدا یک تابه برداشته و شکر، نمک، شربت ذرت و سهچهارم پیمانه آب را با حرارت بالا مخلوط کنید تا مواد به جوش آیند و شکر کاملا حل شود. اجازه دهید حدود 10 دقیقه مواد روی حرارت باقی بماند.
ورقههای ژلاتین را داخل کاسهای با سهچهارم پیمانه آب سرد قرار دهید و چند دقیقه صبر کنید تا نرم شوند.
مواد را از روی حرارت برداشته و به ژلاتین اضافه کرده و با همزن برقی دور کند هم بزنید سپس کمکم سرعت همزن را زیاد کنید و آنقدر هم بزنید تا مخلوط سفت شود. (حدود 12 دقیقه کافی است)
در ادامه وانیل را هم اضافه کرده و مواد را با هم مخلوط کنید.
یک ظرف شیشه نشکن نسبتا بزرگ را با روغن چرب کنید و داخل آن کاغذ پوستی قرار دهید به طوری که دیوارههای ظرف هم پوشانده شود. کاغذ روغنی هم با روغن چرب کنید.
مواد را داخل ظرف ریخته و سطحش را کاملا صاف کنید. ظرف را حدود 3 ساعت کنار گذاشته و منتظر بمانید تا مواد سفت شود.
پودر شکر را روی مواد الک کنید و ظرف را روی سطح کار برگردانید تا مارشمالو خارج شود. کاغذ روغنی را بردارید.
چاقو را با روغن چرب کنید و مارشمالو را به تعداد دلخواه تقسیم کنید.
میتوانید از مقداری رنگ غذا، مارشمالوها را به رنگ دلخواهتان در بیاورید.