دکتر مرتضی صفوی در گفتوگو با طبنا، با بیان این مطلب، افزود: میوههایی همچون خربزه، موز، طالبی، انگورعسگری قند بالایی دارند بنابراین افراد مبتلا به دیابت از خوردن آنها باید پرهیز کنند.
وی افزود: میوههایی که شیرین نیستند مثل سیب گلاب، سیب درختی و خیار برای افراد مبتلا به دیابت بسیار مناسب است بنابراین این افراد میتوانند مانند افراد عادی بین دو تا چهار سهم از این میوهها را استفاه کنند که هر سهم به اندازه یک پرتقال یا سیب درشت است.
این استاد دانشگاه اضافه کرد: مصرف شیرکم چرب برای افراد مبتلا به دیابت مشکلی ندارد ولی شیرهای پرچرب برای آنها مناسب نیست.
صفوی با تاکید براینکه افراد مبتلا به دیابت باید از مصرف غذاهایی با کلسترول بالا پرهیز کنند، گفت: افراد مبتلا به دیابت باید روزانه دو تا سه سهم از لبنیات را مصرف کنند البته نوجوانان و جوانانی که در دوره بلوغ و سن رشد هستند و مبتلا به دیابت شدهاند لازم است دو تا چهار سهم از گروه شیر و لبنیات مصرف کنند.
این متخصص تغذیه خاطرنشان کرد: یک لیوان شیر، یک لیوان ماست، دو لیوان دوغ، 45 گرم پنیر به اندازه یک قوطی کبریت و سه چهارم لیوان کشک پاستوریزه برابر با یک سهم است.