توپک سیبزمینی کاله Kalleh Potato Ball بسته به نوع مصرف یا سلیقه شما میتواند یک پیش غذا یا وعده اصلی جذاب باشد. برای درست کردن توپک سیبزمینی در خانه می توانید سیبزمینی پخته و سرد شده را له کرده، با تخم مرغ و انواع پنیر پروسس و مقداری ادویه مخلوط کنید و آن را با دست به شکل توپهای کوچک دربیاورید، اما پمینا (زیرمجموعه برند کاله) در محصولات غذایی انجمادی گروه سولیکو در کنار سیبزمینی نیمه آماده محصول دیگری به نام توپک سیبزمینی معرفی میکند. توپک سیبزمینی آماده کاله را میتوانید در ماهیتابه حاوی روغن تفت دهید و آن را با انواع سس، پنیر در کنار سبزیجات و حتی گوشت و مرغ سرو کنید.
طرز تهیه توپک شفرد با توپک سیبزمینی کاله
مواد لازم:
- توپک سیبزمینی کاله :200 گرم
- پیاز نگینی خردشده : 1 عدد
- گوشت چرخ کرده : 150 گرم
- رب گوجه فرنگی : 1 قاشق سو پخوری
- کرفس نگینی خرد شده : 1 ساقه کوچک
- هویج نگینی خرد شده : 1 عدد
- نخود فرنگی پخته و آبکش شده : 50 گرم
- گوجه فرنگی نگینی خرد شده : 2 عدد
- قارچ ورقهای : 100 گرم
- جعفری خردشده : 10 گرم
- پنیر موتزارلا رنده شده کاله : 100 گرم
طرز تهیه:
در تاب های روی حرارت ملایم پیاز را تفت دهید تا شفاف شود. گوشت چر خکرده را اضافه ومرتب هم بزنید تا آب گوشت کشیده شود.
رب گوجه را اضافه و کمی تفت دهید تا رب رنگ بیندازد و آنگاه، کرفس و هویج را اضافه و تفت دهید تا نرم شود. قارچ را اضافه کنید و تفت دهید تا آب قارچ کشیده شود آنگاه گوجهفرنگی و مقداری نمک و فلفل به تابه اضافه و وقتی مواد غلیظ شد جعفری را به آن بیفزایید و از روی حرارت بردارید.
مایه گوشت را کف قالب نسوز بریزید و توپکهای سیبزمینی را در ماهیتابه سرخ کنید تا طلایی شوند و روی مایه گوشت بریزید.
حالا پنیر موتزارلای رنده شده را روی توپکها ریخته و 10 دقیقه در فر داغ شده بپزید تا پنیر ذوب شود. توپک شفرد شما آماده است.