
مدیرکل پزشکی قانونی استان هرمزگان در گفتوگو با خبرنگار گروه حقوقی و قضایی خبرگزاری میزان در خصوص علت فوت مجید غلام نژاد بازیکن اسبق تیم ملی فوتبال، استقلال و سایپا گفت: علت دقیق مرگ پس از جمع بندی نتایج حاصل از کالبدگشایی و آزمایشات انجام شده اعلام میشود.
وی افزود: مردم به شایعات بی اساس در خصوص علت فوت این فوتبالیست توجهی نکنند و همانطور که گفته شد پس از جمع بندی، نتایج حاصله به قاضی پرونده مربوطه اعلام خواهد شد.
بنا به گفته محسن مینا بازپرس ویژه قتل دادسرای عمومی و انقلاب بندرعباس ، مجید غلام نژاد که به همراه خانواده و برای تفرج به منطقه سیاهو رفته بود در حین شیرجه زدن به عمق رودخانه دچار مشکل شده و پیکر او از آب بیرون نیامده است. خانواده وی سراسیمه ابتدا به هلال احمر اطلاع داده اند و سپس با حضور غواصان جسد غلام نژاد از آب بیرون کشیده می شود.
بازپرس ویژه قتل دادسرای عمومی و انقلاب بندرعباس می گوید: مساله سکته صحت ندارد و علت فوت ایشان پس از کالبدگشایی از سوی پزشکی قانونی به اطلاع خواهد رسید. به گفته وی حادثه امروز ساعت 9 صبح اتفاق افتاده و ساعت 2 بعدازظهر نیز پاسگاه انتظامی منطقه مربوطه از وقوع این حادثه مطلع شده است.