ماهان شبکه ایرانیان

سخنگوی هیئت رییسه مجلس:

روحانی هفته آینده وزرای اقتصاد و تعاون را معرفی می‌کند

سخنگوی هیئت رییسه مجلس، از معرفی دو وزیر پیشنهادی تعاون، کار و رفاه اجتماعی و امور اقتصادی و دارایی در هفته آینده به مجلس خبر داد.

روحانی هفته آینده وزرای اقتصاد و تعاون را معرفی می‌کند

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایلنا، بهروز نعمتی، با اشاره به استیضاح دو وزیر در ماه های اخیر در مجلس، گفت: رییس جمهور پس از بازگشت از سفر نیویورک در هفته آینده دو وزیر پیشنهادی تعاون، کار و رفاه اجتماعی و امور اقتصادی و دارایی را به مجلس معرفی می‌کند.

گفتنی است،  17 مرداد امسال وکلای ملت پس از استماع توضیحات نمایندگان استیضاح‌کننده و همچنین پاسخ‌های وزیر کار،  با 129 رأی موافق و 111 رأی مخالف و 3 رأی ممتنع از مجموع 243 آرای مأخوذه اعتمادشان را از وزیر کار برداشتند و بدین ترتیب طرح استیضاح وزیر کار رأی آورد و ربیعی از این سمت برکنار شد.(بیشتر بخوانید)

همچنین  نمایندگان مجلس در ادامه جلسه علنی (یکشنبه 4 شهریور) پس از بررسی طرح استیضاح وزیر امور اقتصادی ودارایی، با 137 رای موافق، 121 رای مخالف و 2 رای ممتنع از مجموع 260 رای ماخوذه، با استیضاح مسعود کرباسیان موافقت کردند بر این اساس مجلس با ادامه مسئولیت وی در وزارت امور اقتصادی و دارایی مخالفت کرد.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان