سمبوسه سرکه و سیب کاراملی دسر خوشمزه ای است که می توانید با آن ها در روزهای آرام بخش پاییزی برای خودتان و حتی میهمانان تان سنگ تمام بگذارید.
مواد مورد نیاز:
- 3 عدد سیب پخته شده (پوست گرفته و خرد شده)
- ½ پیمانه شکر قهوه ای
- ¼ پیمانه سرکه سیب
- 3 قاشق غذاخوری کره
- 1 قاشق غذاخوری پودر دارچین
- 1 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
- 1 قاشق چای خوری عصاره وانیل
- ½ قاشق چای خوری نمک
- 2 ورق خمیر پفی
- 1 عدد تخم مرغ هم زده
- شکر خام
فر را روی 400 درجه فارنهایت گرم کنید و روی سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.
داخل یک قابلمه کوچک سیب، شکر قهوه ای، سرکه، کره و دارچین را با هم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم گاز قرار دهید.
![](/Upload/Public/Content/Images/1397/07/08/18023607826.jpeg)
اجازه دهید مواد بجوشد تا زمانی که سیب ها نرم شوند و شیره لعاب دار و تیره شود.
![](/Upload/Public/Content/Images/1397/07/08/18023607826.jpeg)
سپس نشاسته، نمک و وانیل را اضافه کرده و کنار بگذارید.
![](/Upload/Public/Content/Images/1397/07/08/18023607970.jpeg)
روی سطحی که کار می کنید کمی آرد بپاشید و خمیرها را روی آن قرار دهید. با یک چاقوی تیز خمیرها را چهار قسمت کنید و لبه های خمیرها را تخم مرغی کنید.
![](/Upload/Public/Content/Images/1397/07/08/1802360813d.jpeg)
1 قاشق غذاخوری از مواد را داخل خمیر بریزید.
![](/Upload/Public/Content/Images/1397/07/08/1802360813d.jpeg)
خمیر را به شکل مستطیل تا کنید.
![](/Upload/Public/Content/Images/1397/07/08/1802360828q.jpeg)
و کناره های خمیر را با چنگال شکل بدهید.
![](/Upload/Public/Content/Images/1397/07/08/18023608914.jpeg)
سمبوسه ها را داخل سینی بچینید و روی آن ها را تخم مرغ بمالید.
![](/Upload/Public/Content/Images/1397/07/08/1802360907h.jpeg)
روی سمبوسه ها شکر خام بپاشید و با چاقو روی آن ها شکل ضربدر بزنید تا هنگام پخت بخار داخل آن خارج شود.
![](/Upload/Public/Content/Images/1397/07/08/1802360922b.jpeg)
به مدت 25 دقیقه در فر قرار دهید تا زمانی که روی سمبوسه ها طلایی مایل به قهوه ای رنگ شده باشد.
![](/Upload/Public/Content/Images/1397/07/08/1802360922b.jpeg)
سپس سمبوسه ها را از فر بیرون بیاورید و قبل از سرو اجازه دهید سرد شوند.
![](/Upload/Public/Content/Images/1397/07/08/1802360938o.jpeg)
![](/Upload/Public/Content/Images/1397/07/08/1802360938o.jpeg)