ماهان شبکه ایرانیان

معاون اجتماعی دادگستری گلستان در گفت‌وگو با میزان عنوان کرد

تمرکز برنامه‌های پیشگیرانه در راستای کاهش تصادف‌های ساختگی/ پرونده کروکی‌های فرضی مشکوک به پلیس راهور ارجاع داده می‌شود

معاون اجتماعی دادگستری استان گلستان گفت: از این پس شعب رسیدگی کننده به پرونده‌های تصادفات، کروکی‌های فرضی مشکوک را به پلیس راهور برای بررسی دقیق‌تر ارجاع و حتما نظر کارشناس بیمه را در این پرونده‌ها اخذ می‌کنند.

تمرکز برنامه‌های پیشگیرانه در راستای کاهش تصادف‌های ساختگی/ پرونده کروکی‌های فرضی مشکوک به پلیس راهور ارجاع داده می‌شودحجت الاسلام مهدی قاسمی وناجمی معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان گلستان در گفت‌وگو با خبرنگار گروه حقوقی و قضایی خبرگزاری میزان از تمرکز برنامه‌های پیشگیرانه دادگستری این استان بر کاهش تصادف‌های ساختگی خبر داد.

وی در این رابطه اظهار کرد: کارگروه بیمه با حضور کارشناسان قضایی و بیمه در معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان گلستان تشکیل شده است.

این مقام قضایی تصریح کرد: این کارگروه در پی اعلام بیمه‌ها مبنی بر این که 20 درصد پرونده‌های تصادفات که از بیمه خسارت می‌گیرند ساختگی هستند در این معاونت تشکیل شد.

حجت الاسلام والمسلمین مهدی قاسمی افزود: در جلسه اعضای این کارگروه مقرر شد از این پس شعب رسیدگی کننده به پرونده‌های تصادفات، کروکی‌های فرضی مشکوک را به پلیس راهور برای بررسی دقیق‌تر ارجاع دهند و حتما نظر کارشناس بیمه را در این پرونده‌ها اخذ کنند.

وی گفت: همچنین مقرر شد برای برنامه ریزی بیشتر و بررسی راهکار‌های پیشگیری از سوء استفاده‌های احتمالی، به زودی نشست مشترکی با حضور کارشناسان قضایی، پزشکی قانونی، بیمه و پلیس راهور در استان برگزار شود.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان