مواد لازم:
فلفل دلمه ای: 4 عدد در رنگ های مختلف
	- برنج قهوه ای: یک دوم پیمانه
 
	- گوشت چرخ کرده: به اندازه دلخواه
 
	- نخود فرنگی پخته: به اندازه یک مشت پر
 
	- آب گوجه فرنگی: یک پیمانه
 
	- گشنیز خرد شده
 
	- آجیل خرد شده برای تزیین
 
	- نمک و فلفل برای تزیین
 
	- روغن مایع: یک قاشق سوپ خوری
 
روش تهیه:
1.سر فلفل های دلمه ای را با چاقوبرش داده و تخم های آن ها را خارج کنید و کنار بگذارید.
2. درون قابلمه ای برنج قهوه ای را با نصف قاشق سوپ خوری روغن همراه با آب گوجه فرنگی، نمک و فلفل، نخود فرنگی و گوشت چرخ کرده بپزید.
3.در انتها گشنیز را به ظرف اضافه کنید.
4. درون فلفل ها را با مخلوط تهیه شده پر کرده و آن ها را به مدت 10- 8 دقیقه بخارپز کنید.