ماهان شبکه ایرانیان

میدل‌ایست‌آی:

عربستان سفر پناهندگان فلسطینی در لبنان را به مکه ممنوع کرده است

یک رسانه مستقر در لندن گزارش داده پادشاهی عربستان سعودی در اقدامی که بیم آن می‌رود در راستای پیشبرد طرح دولت آمریکا موسوم به «معامله قرن» باشد سفر پناهندگان فلسطینی در لبنان به شهر مقدس مکه را ممنوع کرده است.

عربستان سفر پناهندگان فلسطینی در لبنان را به مکه ممنوع کرده است

به گزارشاقتصادآنلاین به نقل از فارس، یک رسانه مستقر در لندن گزارش داده پادشاهی عربستان سعودی در اقدامی که بیم آن می‌رود در راستای پیشبرد طرح دولت آمریکا موسوم به «معامله قرن» باشد سفر پناهندگان فلسطینی در لبنان به شهر مقدس مکه را ممنوع کرده است. 

«میدل‌ایست‌آی» در گزارشی روز چهارشنبه نوشته عربستان سعودی صدور روادید زیارتی برای پناهندگان فلسطینی مقیم لبنان را بر اساس گذرنامه‌های صادرشده برای آنها به موجب وضعیت پناه‌جویی‌شان متوقف و ده‌ها هزار فلسطینی را از سفر به شهرهای مقدس مکه و مدینه منع کرده است.

یک مقام دفتر کنسولگری سعودی در بیروت در گفت‌‌وگو با این رسانه تأیید کرد وزارت خارجه سعودی پس از اتخاذ این تصمیم آن را به اطلاع شرکت‌های گردشگری در لبنان رسانده و از آنها خواسته از صدور روادید حج تمتع و عمره برای آوارگان فلسطینی در لبنان خودداری کنند. این تصمیم از 12 سپتامبر (21 شهریور) اجرایی شده است.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان