البته که ماکارونی یکی از غذاهایی است که طرز تهیه آن را اکثر افراد بلد هستند! اما با یاد گرفتن بعضی از فوت و فنها و استفاده از چاشنیهای مختلف طعم این غذا بینظیرتر خواهد شد. بنابراین با طرز تهیه ماکارونی با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه ماکارونی
- 400 گرم ماکارونی
- 200 گرم گوشت چرخ کرده
- 100 گرم سویا
- 1 عدد فلفل دلمهای خرد شده
- 3 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
- 2 عدد پیاز متوسط
- 200 گرم قارچ خرد شده
- 1 عدد سیب زمینی
- 1 قاشق مرباخوری پودر آویشن
- 1 قاشق مرباخوری پودر پاپریکا
- نمک، زردچوبه و پودر فلفل سیاه به میزان لازم
طرز تهیه ماکارونی
ابتدا سویا را به مدت 15 دقیقه خیس کنید.
پیاز را خرد کرده و داخل تابه با مقداری روغن سرخ کنید. زردچوبه را اضافه کنید. سویا را آبکش کرده و کاملا آب آن را بگیرید.
سویا را داخل تابه بریزید و حدود 10 دقیقه تفت دهید تا کمی سرخ شود. سپس گوشت چرخکرده را اضافه کنید. مواد را آنقدر هم بزنید تا رنگ گوشت کاملا عوض شده و بپزد.
پاپریکا و آویشن را اضافه کرده و دوباره حدود 5 دقیقه مواد را با هم تفت دهید.
در نهایت رب گوجه فرنگی، فلفل دلمهای و قارچ خرد شده، پودر فلفل سیاه و نمک را اضافه کرده و مواد را تفت دهید تا مزه خامی رب گوجه گرفته شده و فلفل دلمهای نرم شود. مایه ماکارونی آماده است.
داخل قابلمهای را از آب پر کنید و مقداری نمک و روغن بریزید سپس روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید.
پس از به جوش آمدن آب، ماکارونیها را نصف کرده و به آب جوش اضافه کنید. با چنگال کمی هم بزنید تا رشتههای ماکارونی به هم نچسبند.
پس از 6 دقیقه زمانی که ماکارونیها نرم شدند آنها را آبکش کرده و کنار بگذارید تا آب اضافیشان خارج شود.
ته قابلمه مقداری روغن بریزید و آن را با سیب زمینیهای حلقه شده بپوشانید. مقداری ماکارونی روی سیب زمینیها بریزید و روی آن مقداری از مایه بریزید. چند لایه این کار را تکرار کنید تا مایه و ماکارونی تمام شود.
مقداری پودر آویشن روی ماکارونی بپاشید و در قابلمه را بگذارید. اجازه دهید با حرارت کم به مدت 30 تا 40 دقیقه ماکارونی دم بکشد.