ماهان شبکه ایرانیان

تجلیل از مروجان ادبیات پایداری کودک و نوجوان در آستانه ۱۳ آبان

مدیرکل اسناد و انتشارات بنیاد شهید و امور ایثارگران از برگزاری نخستین مراسم تجلیل از مروجان ادبیات پایداری در حوزه کودک و نوجوان در آستانه سیزدهم آبان، روز دانش‌آموز خبر داد.

تجلیل از مروجان ادبیات پایداری کودک و نوجوان در آستانه 13 آبان

به گزارش ایسنا، رحیم نریمانی در این رابطه گفت: در آستانه سیزدهم آبان و فرا رسیدن چهلمین سالروز شهادت دانش آموزان انقلابی در سیزدهم آبان 57، جمعی از فعالان، پیشکسوتان و مروجان ادبیات کودک و نوجوان تجلیل می‌شوند.
وی افزود: در این مراسم میزبان جمعی از مروجان ادبیات پایداری در حوزه کودک و نوجوان خواهیم بود و مدیران ارشد فرهنگی کشور حضور خواهند داشت و از 10 نویسنده و 5 ناشر برتر و فعال تقدیر به عمل می‌آید.
نریمانی با تأکید بر اینکه ادبیات کودک و نوجوان نسبت به ادبیات بزرگسالان از اهمیت بالاتری برخوردار است، گفت: کار ساختاری و ریشه‌ای و انتقال بین نسلی ارزش‌ها، ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و سبک زندگی شهدا با بکارگیری زبان مشترک و ملموس برای این سنین از درجه اهمیت بالایی برخوردار است که امیدواریم مورد اهتمام جدی ناشران و نویسندگان این حوزه قرار گیرد.
مدیرکل اسناد و انتشارات بنیاد افزود: قدردانی از نویسندگان و ناشران حوزه ایثار و شهادت و حمایت معنوی از خادمان عرصه فرهنگ پایداری، رویه تعامل با ناشران و نویسندگان ادبیات پایداری، برگزاری نشست‌های تخصصی نقد و بررسی کتاب و مجلات از مهم‌ترین برنامه‌های نشر شاهد است.
انتهای پیا/

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان