پای نارگیل خامهای از آن دسرهای خوشمزه است که بعدازظهرهای پاییزیتان را با یک فنجان چای خواهد ساخت. با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه پای نارگیل خامهای
- یکچهارم لیوان آرد
- یکدوم لیوان شکر
- یکهشتم قاشق چایخوری نمک
- 2 عدد تخم مرغ
- سهچهارم لیوان شیر نارگیل
- سهچهارم لیوان شیر پرچرب کاله (خرید از دیجیکالا)
- سهچهارم قاشق چایخوری پودر نارگیل
- یکچهارم قاشق چایخوری پودر نارگیل
مواد لازم برای روی پای
- دوسوم لیوان شکر
- 3 عدد تخم مرغ
- یکچهارم لیوان آب
- 1 قاشق غذاخوری پودر نارگیل
طرز تهیه پای نارگیل خامهای
ابتدا آرد و شکر و نمک و تخم مرغ را با هم مخلوط کنید.
شیر و شیر نارگیل را در یک ظرف ریخته و بر روی حرارت گاز قرار دهید تا حبابهایی بر روی دیوارهٔ ظرف ظاهر شود(شیر را نجوشانید). سپس این ترکیب شیر را کم کم به مواد قبلی اضافه کنید و مرتب هم بزنید.
مواد را داخل تابه بریزید و به مدت 10 دقیقه بر روی حرارت ملایم گاز قرار دهید.
پس از آن مواد را از روی حرارت بردارید و در داخل ظرف پر از یخ بریزید تا به دمای اتاق برسد.
مواد را از داخل ظرف یخ خارج کنید و نارگیل و وانیل را به آن اضافه کنید.
مواد را داخل ظرف مورد نظرمان بریزید و روی آن را بپوشانید و به مدت 8 ساعت آن را کنار بگذارید.
برای تهیه مواد روی پای مراحل زیر را انجام دهید
سفیده تخم مرغ را درون یک ظرف بزرگ بریزید. آن را با همزن هم بزنید تا به رنگ سفید درآید.
شکر و آب را با هم مخلوط کنید و بجوشانید. وقتی تبدیل به شربت شد آن را به سفیده تخم مرغ اضافه کنید. مواد را به حدی هم بزنید که سفت شود.
این مواد را روی پای سرد شده بریزید و سپس روی آن پودر نارگیل بپاشید.
پای نارگیل را داخل فر قرار دهید و فقط قسمت بالای فر را روشن کنید تا روی آن سرخ شود. این کار را برای 1 تا 2 دقیقه انجام دهید تا روی آن قهوهای شود. سپس بلافاصله سرو کنید.