به گزارش "ورزش سه"، حمیدرضا کاظمی که سابقه بازی در سپاهان و صبای قم را دارد، امسال در تیم مجیس عمان عضویت دارد که در 11 هفته اخیر لیگ حرفهای این کشور(عمانتل) تنها دو بازی را به دلیل مصدومیت از دست داده ولی در 9 دیدار دیگر به طور ثابت در زمین حضور داشته که آخرین مسابقه به پیروزی برابر صور برمیگردد.
مجیس عمان در هفته یازدهم لیگ حرفهای عمان که بعد از دو مسابقه کاظمی را در خط میانی داشت، میزبان تیم صور بود که موفق شد با یک گل به برتری برسد و نتایج دیدارهای اخیرش را جبران کند.

روزنامه عمانی صحار نیز با اشاره به پیروزی مجیس و عملکرد خوبی که برابر تیم صور داشتند، تصویر حمیدرضا کاظمی هافبک ایرانی مجیس را که در میانه زمین عملکرد قابل قبولی ارائه داده بود را منتشر کرده است.
کاظمی در دیدار مقابل صور یک پاس به اسعد مرزوقی داد که منجر به پنالتی به سود مجیس شد ولی علاوه بر آن با پاسهای خود حملات دیگری هم ایجاد کرد و چهار شوت در چارچوب نیز داشت تا در برد تیمش تاثیر گذاشته باشد.