شناسه : ۱۲۷۳۸۳ - پنجشنبه ۲۴ فروردین ۱۳۹۶ ساعت ۱۸:۴۹
خوشمزه روز: لقمه های پنیری مرغ سوخاری [تماشا کنید]
در این شماره از خوشمزه روز شما را با روش تهیه مرغ سوخاری با مغزی پنیر آشنا خواهیم کرد که بسیار خوش طعم و لذیذ است و بدون شک به یکی از غذاهای همیشگی شما تبدیل خواهد شد. برای یادگیری روش پخت این غذا در ادامه با روزیاتو همراه باشید.
در این شماره از خوشمزه روز شما را با روش تهیه مرغ سوخاری با مغزی پنیر آشنا خواهیم کرد که بسیار خوش طعم و لذیذ است و بدون شک به یکی از غذاهای همیشگی شما تبدیل خواهد شد. برای یادگیری روش پخت این غذا در ادامه با روزیاتو همراه باشید.
مواد لازم (2 – 3 نفر)
- 450 گرم فیله مرغ
- یک بسته پنیر موزارلا
- 2 پیمانه پودر سوخاری ساده
- 1 قاشق غذاخوری ریحان خشک
- 1 قاشق غذاخوری جعفری خشک
- 1 قاشق غذاخوری نمک
- نصف پیمانه آرد
- پودر سیر
- پنیر پارمسان
- 2 عدد تخم مرغ
- روغن سرخ کردنی
- 1 پیمانه سس مارینارا
طرز تهیه
- فیله های مرغ را به تکه های 5 سانتی متری برش دهید.
- با استفاده از یک چاقوی تیز و با احتیاط کامل، داخل فیله ها را باز کنید. مراقب باشید که لبه های آن پاره نشود.
- پنیر موزارلا را به نوارهای باریک برش دهید و داخل هر کدام از حفره ها، یک تکه پنیر بگذارید.
- پودر سیر، ریحان خشک، جعفری خشک، نمک و پودر سوخاری را در یک کاسه بزرگ با یکدیگر مخلوط کنید.
- مرغ را ابتدا درون آرد سفید، سپس تخم مرغ و در آخر درون مخلوط پودر سوخاری بغلتانید.
- روغن را درون یک قابلمه متوسط ریخته و تا دمای 175 درجه سانتی گراد گرم کنید.
- پس از داغ شدن روغن، هر دو طرف مرغ ها را درون آن سرخ کنید تا کاملا طلایی و برشته شوند.
- این مرغ ها را با پنیر پارمسان تزئین و به همراه سس مارینارا سرو کنید.