ماهان شبکه ایرانیان

رییس کل دادگستری استان زنجان اعلام کرد

آمار بالای صلح و سازش میان طرفین پرونده‌ها در شورای حل اختلاف حوزه قضایی چورزوق

حجت الاسلام والمسلمین صادقی نیارکی در ادامه سفر به حوزه‌های قضایی با حضور در دادگاه بخش چورزق از آمار بالای صلح و سازش میان طرفین پرونده‌ها در شورای حل اختلاف این بخش خبر داد.

به گزارش خبرنگار گروه حقوقی و قضایی خبرگزاری میزان، حجت الاسلام والمسلمین صادقی نیارکی در ادامه سفر به حوزه‌های قضایی با حضور در دادگاه بخش چورزوق در دیدار با رییس دادگاه و کارکنان، ضمن تقدیر از تلاش‌ها و اقدامات خوب انجام شده در این حوزه قضایی گفت: اتقان آرا و استدال دقیق از اقدامات بارز دادگاه چورزق برای اجرای عدالت و احقاق حقوق عامه است که اقدامی ارزشمند است.


وی با اشاره به آمار بالای شورای حل اختلاف در ایجاد صلح و سازش میان طرفین پرونده‌ها افزود: با همه این حرکت‌ها و اقدامات انجام شده بایستی از ظرفیت‌های موثر در افزایش این امر خصوصا از حضور معتمدین و خیرین به نحو احسن استفاده شود.


در این دیدار رییس دادگاه بخش چورزق و کارکنان به ارائه مشکلات و نقطه نظرات خود پرداختند.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان