ماهان شبکه ایرانیان

فن دایک: لیورپول هیچ ترسی از رقبا ندارد

ویرجیل فن دایک، مدافع لیورپول، پیش از تقابل حساس تیمش با پاری سن ژرمن مدعی شد که آنها یکی از بهترین تیم های اروپا هستند و ترسی از پی اس جی ندارند.

به گزارش "ورزش سه"، پاری سن ژرمن در حال حاضر صدرنشین قاطع لیگ فرانسه است و 15 امتیاز با تیم دوم جدول فاصله گرفته ولی در چمپیونزلیگ مقابل لیورپول متحمل  شکست شده است. پیروزی در این دیدار برای لیورپول، صعودشان به دور بعد را قطعی خواهد کرد و بازی با ناپولی تشریفاتی خواهد شد. حال فن دایک پیش از این دیدار دشوار، مدعی شد که لیورپول ترسی از رقبا ندارد.

 

 

 

 

 

او گفت:" من هیچ ترسی ندارم. به عنوان تیم برایشان احترام قائل هستم ولی موضوع این است که ما می‌خواهیم در این بازی پیروز شویم. ما می‌خواهیم برای موفقیت بجنگیم، انگیزه کافی را داریم و تلاشمان را خواهیم کرد. نیازی نیست فراموش کنیم که یکی از بهترین تیم های دنیا هستیم. فصل قبل به فینال رسیدیم و امسال هم می‌خواهیم همین موفقیت را تکرار کنیم. این هدف ماست. تلاشمان را خواهیم کرد که آنها را شکست دهیم.

 

من اهمیتی نمی‌دهم که مردم چه می‌گویند. ما هنوز شکست ناپذیر هستیم. باید به خودمان نگاه کنیم که خیلی خوب کار کرده ایم. مشخصا همیشه جا برای پیشرفت وجود دارد ولی نمی‌توانیم درباره شرایط ناراحت باشیم. باید پیشرفت کنیم."

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان