به گزارش "ورزش سه" محمدرضا مهاجری بعد از شکست برابر پرسپولیس تهران، در خصوص حواشی به وجود آمده بر روی سکوهای ورزشگاه بنیان دیزل گفت:
سکو به سمت حاشیه نرفت و آن را به سمت حاشیه بردند. تا قبل از اینکه آن اتفاق برای امید عالیشاه پیش بیاید و با کارت زرد جریمه شود، جو ورزشگاه چطور بود؟ تماشاگران آمدند و ورزشگاه را پر کردند و تشویق انجام دادند. همه چیز خیلی خوب بود تا آن اتفاق پیش آمد و ادامه پیدا کرد. همین باعث شد که تماشاگران تحریک بشوند که باز هم از سمت پرسپولیس اتفاق افتاد. بازیکنان پرسپولیس با تجربه عمل کردند و با ملتهب کردن فضا تمرکز را از بچه ها گرفتند و به برتری رسیدند.
وی در ادامه گفت:
بعد از آن اتفاقات من با امید عالیشاه صحبت کردم. به نظرم آن حرکت نه زیبنده خود عالیشاه و نه تیم پرسپولیس بود. حتی داور میتوانست به علت تحریک تماشاگر، به امید کارت بدهد که مدیریت کرد.