وب سایت آشپزباشی: ماهی سالمون با رویه خردل از مجموعه دستورغذایی های مارتا استوارت است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. ماهی را به این روش کبابی کنید و آن را در کنار سبزیجات تازه سرو کنید تا یک وعده غذای سالم داشته باشید.
- روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
- موسیر 1 عدد بزرگ
- سرکه قرمز 1/4 پیمانه
- سس خردل 1/4 پیمانه
- شکر قهوه ای 1/4 پیمانه
- نمک به میزان لازم
- فلفل سیاه به میزان لازم
- ماهی سالمون 1 تکه
- شاهی 1 مشت
- لیمو 1 عدد
1-گریل فر را روشن کنید (اگر دستگاه باربیکیو دارید از آن هم می توانید استفاده کنید).
2-در قابلمه ی کوچکی، روغن زیتون را روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. موسیر را در آن ریخته و برای حدود 3 دقیقه تا نرم شود، تفت دهید.
3-سرکه را اضافه کرده و برای 1 دقیقه حرارت دهید تا کمی از آن تبخیر شود.
4-سس خردل و شکر قهوه ای را اضافه کنید و برای 1 دقیقه ی دیگر مواد را هم بزنید تا با هم ترکیب شوند.
5- به آن ها کمی نمک و فلفل سیاه بزنید و مواد را از روی حرارت بردارید.
6-در سینی فر فویل آلومینیومی پهن کرده و فیله های سالمون را روی آن بگذارید. به فیله ها کمی نمک و فلفل سیاه بزنید.
7-نصف پیمانه از مواد رویه را با قلمو روی فیله ها بمالید. فیله های را برای حدود 5 تا 10 دقیقه تا مغز پخت شوند، گریل کنید. بقیه ی مواد رویه را هم در حین پخت روی فیله ها بزنید.
8- ماهی سالمون را به همراه برگ های شاهی و برش های لیمو سرو کنید.
نکاتی در رابطه با تهیه ی ماهی سالمون با رویه خردل:
1- موسیر را پوست گرفته و ریز خرد کنید.
2- از یک تکه فیله ی سالمون به وزن تقریبا 1400 گرم استفاده کنید. پوست آن را جدا کرده و آن را به 8 قسمت تقسیم کنید.
3- تقریبا به 350 گرم شاهی نیاز دارید. ساقه های کلفت آن ها را جدا کنید.