ماهان شبکه ایرانیان

سالمونِ کبابی شده در کنار سبزیجات؛ یک وعده غذای سالم

ماهی را به این روش کبابی کنید و آن را در کنار سبزیجات تازه سرو کنید تا یک وعده غذای سالم داشته باشید.

وب سایت آشپزباشی: ماهی سالمون با رویه خردل از مجموعه دستورغذایی های مارتا استوارت است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. ماهی را به این روش کبابی کنید و آن را در کنار سبزیجات تازه سرو کنید تا یک وعده غذای سالم داشته باشید.
 
مواد لازم:
 
  •     روغن زیتون  1 قاشق غذاخوری
  •     موسیر  1 عدد بزرگ
  •     سرکه قرمز  1/4 پیمانه
  •     سس خردل 1/4 پیمانه
  •     شکر قهوه ای  1/4 پیمانه
  •     نمک  به میزان لازم
  •     فلفل سیاه  به میزان لازم
  •     ماهی سالمون 1 تکه
  •     شاهی 1 مشت
  •     لیمو 1 عدد
 
ماهی سالمون با رویه خردل

طرز تهیه:

1-گریل فر را روشن کنید (اگر دستگاه باربیکیو دارید از آن هم می توانید استفاده کنید).

2-در قابلمه ی کوچکی، روغن زیتون را روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. موسیر را در آن ریخته و برای حدود 3 دقیقه تا نرم شود، تفت دهید.

3-سرکه را اضافه کرده و برای 1 دقیقه حرارت دهید تا کمی از آن تبخیر شود.

4-سس خردل و شکر قهوه ای را اضافه کنید و برای 1 دقیقه ی دیگر مواد را هم بزنید تا با هم ترکیب شوند.

5- به آن ها کمی نمک و فلفل سیاه بزنید و مواد را از روی حرارت بردارید.

6-در سینی فر فویل آلومینیومی پهن کرده و فیله های سالمون را روی آن بگذارید. به فیله ها کمی نمک و فلفل سیاه بزنید.

7-نصف پیمانه از مواد رویه را با قلمو روی فیله ها بمالید. فیله های را برای حدود 5 تا 10 دقیقه تا مغز پخت شوند، گریل کنید. بقیه ی مواد رویه را هم در حین پخت روی فیله ها بزنید.

8- ماهی سالمون را به همراه برگ های شاهی و برش های لیمو سرو کنید.
 
نکاتی در رابطه با تهیه ی ماهی سالمون با رویه خردل:

1- موسیر را پوست گرفته و ریز خرد کنید.

2- از یک تکه فیله ی سالمون به وزن تقریبا 1400 گرم استفاده کنید. پوست آن را جدا کرده و آن را به 8 قسمت تقسیم کنید.

3- تقریبا به 350 گرم شاهی نیاز دارید. ساقه های کلفت آن ها را جدا کنید.

4- لیمو را قاچ کنید.
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان