ماهان شبکه ایرانیان

استخدام کارمندان زن در وزارت دادگستری عربستان برای اولین بار

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایسنا، در این راستا مرکز آموزش وزارت دادگستری در ریاض شاهد برنامه‌های آماده‌سازی و آموزش کارمندان زن در وزارت دادگستری است.

سایت شبکه روسیا الیوم به نقل از فاطمه الشریم، رئیس اداره کل امور زنان در وزارت دادگستری اعلام کرد: هدف از این برنامه‌های آموزشی آماده سازی کارمندان زن برای ایفای نقش در دادگاه‌ها و دفاتر دادگستری در واحدهای پذیرش، ارشاد و راهنمایی، بخش‌های مختلف، اداره‌های وزارتخانه و همچنین بخش‌های جدید ویژه دریافت شکایات شهروندان است.

وی در ادامه افزود: برنامه‌های آموزشی نحوه اطلاع‌رسانی به کارکنان زن جهت خدمات رسانی بهتر در بخش‌های قضایی و روابط عمومی را تسهیل می‌بخشد.

دوره برگزاری این برنامه‌ها که اداره کل امور زنان در وزارت دادگستری بر آن نظارت دارد، یک ماهه است.

پس از دستور ولید بن محمد الصمعانی، وزیر دادگستری این کشور در زمینه دادن فرصت کار به زنان در پنج زمینه زنان جوان عربستانی درخواست شغل در این زمینه‌ها را ارائه کردند.

 این پنج حوزه، محقق اجتماعی، محقق شرعی، محقق قانونی، دستیار اداری و برنامه‌ریز است.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان