شناسه : ۱۳۳۲۲۲۷  -   دوشنبه ۱۹ آذر ۱۳۹۷ ساعت ۱۰:۵۵
    
    طرز تهیه خورش بادام زمینی
    
    اگه علاقه زیادی به غذاهای متفاوت دارید این دستور خورش بادام زمینی رو حتما امتحان کنید مطمئنا از طعمش خوشتون میاد.
    وب سایت بدونیم: اگه علاقه زیادی به غذاهای متفاوت دارید این دستور خورش بادام زمینی رو حتما امتحان کنید مطمئنا از طعمش خوشتون میاد.
مواد لازم:
-     2 پیمانه پیاز خرد شده
 
-     2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
 
-     ½ قاشق چای خوری پودر فلفل قرمز
 
-     1 قاشق چای خوری سیر رنده شده
 
-     3 پیمانه آب گوجه فرنگی
 
-     1 پیمانه آب
 
-     1 قاشق چای خوری نمک
 
-     1 قاشق چای خوری زنجبیل تازه رنده شده
 
-     1 قاشق غذاخوری جعفری خرد شده
 
-     2 عدد گوجه فرنگی خرد شده
 
-     1 و نیم پیمانه بامیه خرد شده
 
-     ½ پیمانه کره بادام زمینی
 
 

 
دستور تهیه خورش بادام زمینی
- پیازها را به مدت 10 دقیقه در روغن زیتون تفت دهید.
 
- فلفل و سیر ر ا اضافه کرده و چند دقیقه دیگر تفت می دهید.
 
- درب تاوه را ببندید و بگذارید چند دقیقه دیگر روی گاز بماند.
 
- آب گوجه فرنگی، آب، نمک، زنجبیل، جعفری و گوجه فرنگی ها را اضافه کنید.
 
- درب تاوه را ببندید و بگذارید 15 دقیقه بجوشد.
 
- سپس بامیه ها را اضافه کنید و بگذارید 5 دقیقه دیگر بجوشد.
 
- کره بادام زمینی را اضافه کنید.
 
- تاوه یا قابلمه را روی شعله پخش کن قرار دهید و بگذارید آرام آرام بجوشد تا آماده خوردن شود.
 
- بعد از آماده شدن خورش را داخل ظرف دیگری بریزید، روی آن را با جعفری تزئین کرده و میل کنید.