ماهان شبکه ایرانیان

فغانی؛ حاکم مطلق نقش جهان (عکس)

داور بین المللی فوتبال ایران با توجه به وجهه‌ای که دارد به خوبی توانسته شرایط را در استادیوم نقش جهان و در دیدار حساس دو تیم سپاهان و پرسپولیس تحت کنترل در بیاورد.

به گزارش “ورزش سه”، علیرضا فغانی، داور باتجربه و بین المللی فوتبال ایران که سابقه حضور در میادین بین المللی را در کارنامه دارد و آخرین داوری قابل توجه او به دیدار رده بندی انگلیس و بلژیک در جام جهانی مربوط می‌شود به خوبی توانسته در استادیوم نقش جهان مدیریت دیدار دو تیم سپاهان و پرسپولیس را برعهده گیرد و شرایط بازی را تحت کنترل دارد.


فغانی در این بازی پربرخورد، علیرغم اعتراضاتی که گاهی به نحوه قضاوت او از روی بازیکنان و نیمکت نشینان وجود داشت با توجه به وجهه‌ای که از آن برخوردار است توانست حاکم مطلق نقش جهان لقب گیرد که احترام بازیکنان را نیز به خود جلب کرده است.

 

 

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان