سلام. به آشپزخونۀ روزچین خوش آمدید. باتوجهبه اینکه از طرز تهیه انواع پنکیک استقبال کردید، سرآشپز روزچین اینبار برای شما یک پنکیک متفاوت را درنظر گرفته است. در پخت این پنکیک از جو پرک استفاده میشود و بسیار مغذی و لذیذ است. با ما همراه باشید تا طرز تهیه پنکیک موز را با یک ویدئوی آموزشی در اختیار شما قرار دهیم.
مواد لازم برای پنکیک موز
پنکیک موز
- جو پرک: دوسوم یا سهچهارم پیمانه
- موز بزرگ: دو عدد
- تخممرغ: دو عدد
- بیکینگپودر: دوسوم قاشق چایخوری
- عصارۀ وانیل: یکدوم قاشق چایخوری
- دارچین: یکچهارم قاشق چایخوری
- نمک: در حد نوک انگشت
- روغن نارگیل یا کره: یک تا دو قاشق چایخوری برای سرخکردن
- موز و عسل یا شهد مربا: به اندازۀ دلخواه برای سرو
طرز تهیه پنکیک موز
پنکیک موز
جوهای پرک را 2 تا 3 دقیقه در غذاساز یا مخلوطکن بریزید تا پودر شوند. موزها را در یک کاسۀ بزرگ له کنید. برای این کار میتوانید از چنگال استفاده کنید. وقتی موزها کاملاً له شد، تخممرغها را اضافه و مخلوط کنید. کمی عصارۀ وانیل و دارچین اضافه و کاملاً مخلوط کنید. در این مرحله جو پرک پودرشده، کمی بیکینگپودر و به اندازۀ سر سوزن نمک اضافه نمایید و مواد را با هم مخلوط کنید. موز طعم شیرینی دارد، بنابرین نیازی به شکر ندارید. اما اگر دوست دارید که پنکیک شما شیرینتر شود، باتوجهبه ذائقه خودتان کمی شکر هم اضافه کنید.
برای کاهش چربی خون چه بخوریم؟
آیا با 15 ماده غذایی قاتل چربی خون آشنا هستید؟
اگر به دنبال راهی بیدردسر برای کم کردن کلسترول خون هستید این کتاب الکترونیکی برای شماست
کافی است نشانی ایمیل خود را در فرم زیر وارد کنید تا یک نسخه از این کتاب ارزشمند را رایگان برای شما بفرستیم
تابه نسوز را روی حرارت متوسط قرار دهید و کمی روغن نارگیل یا کره در تابه بریزید. نصف ملاقه از خمیر پنکیک را در تابه بریزید و اجازه دهید 1 تا 2 دقیقه بپزد. طرف دیگر پنکیک را هم 1 تا 2 دقیقه بپزید. بقیۀ خمیر را هم همینطور بپزید.
در انتها، پنکیکها را در ظرف مناسب بچینید و کمی عسل یا شهد مربا روی آنها بریزید و با کمی موز یا میوههای دلخواه تزئین کنید.
نوش جان!