شناسه : ۱۳۳۲۷۶۸  -   دوشنبه ۱۹ آذر ۱۳۹۷ ساعت ۱۳:۲۳
    
    طرز تهیه کالباس خانگی با روشی ساده
    
    اگر میخواهید یک کالباس سالم و خوشمزه را نوش جان کنید، این روش تهیه را امتحان کنید. اگر بعضی ادویه هارو ندارید میتونید حذف کنید.
    وب سایت سوران: اینم طرز تهیه یه کالباس سالم و خوشمزه. اگر بعضی ادویه هارو ندارید میتونید حذف کنید.
مواد لازم : 
- مرغ یا گوشت (چرخ شده) 600 گرم
 
- یخ (خرد شده) نصف لیوان
 
- شیرخشک (قنادی) 1 ق غ
 
- نشاسته ذرت 1 ق غ
 
- سیر سه حبه
 
- پودر سیر 1 ق چ
 
- جوز رنده شده 1/2 ق چ
 
- پودر زنجبیل 1 ق چ
 
- پاپریکا 1 ق چ
 
- آویشن 1 ق چ
 
- تخم گشنیز 1 ق چ
 
- فلفل سیاه و قرمز هرکدام 1/2 ق چ
 
- نمک 1 ق غ
 
- خلال پسته (خیس خورده در آب جوش) به میزان دلخواه
 
- هویج (پخته و نگینی خرد شده) یک عدد
 
 
 
طرز تهیه: 
 
- ابتدا مرغ چرخ شده رو (ترجیحا دو یا سه بار چرخ کنید) با سیر توی غذاساز بریزید و خوب میکس کنید.
 
- کلیه ادویه هارو توش بریزید و یخ رو اضافه کنید و دوباره میکس کنید.یخ باعث میشه حفره هایی توی کالباس ایجاد شه.وقتی همه رو باهم میکس کردین خلال پسته و هویج خرد شده رو اضافه کنید و همه رو باهم مخلوط کنید.(با قاشق/نیازی به مخلوط کن نیست چون هویج و پسته نباید له بشه).
 
- این مواد رو با سلفون کاملا رول کنید و خوب بپیچید و هوای کیسه رو بگیرید.میتونین برای اطمینان بیشتر با یه کیسه تنورک هم کاملا رول کنید که هنگام پخت اصلا آب واردش نشه.(کیسه تنورک کیسه های مختص حرارت دیدن و توی فر رفتنه)
 
- بعد داخل آب جوش بندازید یا بخارپز کنید تا زمانی که کاملا بپزه.حدود یک ساعت و ربع کافیه.
 
- بعد داخل یخچال یا اگه عجله دارید داخل فریزر بذارید تا سرد و محکم بشه و سپس برش بزنید و نوش جان کنید
 
- به همین سادگی شما یه کالباس سالم و رژیمی و خوش طعم دارید:)