شناسه : ۱۳۳۶۱۲ - دوشنبه ۲۸ فروردین ۱۳۹۶ ساعت ۱۸:۳۰
خوشمزه روز: پنکیک ماکارونی و پنیر [تماشا کنید]
در ادامه روش پخت پنکیک ماکارونی و پنیر (مک اند چیز) توضیح داده شده که می توانید برای صبحانه تهیه کرده و میل کنید. به منظور سهولت دسترسی، طرز تهیه مک اند چیز نیز در انتهای مطلب نوشته شده است. با روزیاتو همراه باشید.
در ادامه روش پخت پنکیک ماکارونی و پنیر (مک اند چیز) توضیح داده شده که می توانید برای صبحانه تهیه کرده و میل کنید. به منظور سهولت دسترسی، طرز تهیه مک اند چیز نیز در انتهای مطلب نوشته شده است. با روزیاتو همراه باشید.
مواد لازم
- 90 گرم آرد
- 1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
- 100 میلی لیتر شیر
- 1 عدد تخم مرغ هم زده
- 1 قاشق غذاخوری شکر
- 1 قاشق چایخوری خردل
- نمک و فلفل سیاه
- 30 گرم پنیر رنده شده
- کره
- ژامبون (برای سرو)
- شیره افرا (برای سرو)
طرز تهیه
- در یک کاسه، آرد، بیکینگ پودر، شکر و شیر را با یکدیگر مخلوط کنید.
- تخم مرغ هم زده و خردل را بیفزایید و هم بزنید. نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید و هم بزنید.
- مک اند چیزی که از قبل آماده شده را اضافه کرده و همه مواد را با هم مخلوط کنید.
- یک تابه بزرگ را روی حرارت قرار دهید. کره را به تابه اضافه کنید و مطمئن شوید که همه سطح ظرف چرب شده است. سپس مخلوط پنکیک را با قاشق و با فاصله درون تابه بگذارید و با پشت قاشق، سطح آن ها را صاف کنید.
- هر طرف پنکیک را به مدت 3 تا 4 دقیقه بپزید تا کاملا طلایی شود.
- پنکیک ها را درون ظرفی که می خواهید سرو کنید، بچینید، در کنار آن چند ورقه ژامبون بگذارید و در آخر هم شیره افرا بریزید.
مک اند چیز
مواد لازم
- 500 گرم ماکارونی (لوله ای خمیده)
- 2 پیمانه پنیر چدار رنده شده
- نصف پیمانه پنیر پارمسان رنده شده
- 3 پیمانه شیر
- یک چهارم پیمانه کره
- 2٫5 قاشق غذاخوری آرد کامل
- 2 قاشق غذاخوری کره
- نصف پیمانه پودر سوخاری
- نوک انگشت پودر پاپریکا
طرز تهیه
- ماکارونی را پخته و آبکش کنید.
- درون قابلمه، کره را آب کرده و سپس آرد و شیر را اضافه کنید. پنیرها را بیفزایید و به هم زدن ادامه دهید تا سس کمی غلیظ شود.
- ماکارونی ها را درون یک طرف مستطیلی بریزید. سس سفید را روی آن ها ریخته و هم بزنید.
- کره را درون تابه ریخته و بگذارید آب شود. سپس پودر سوخاری را اضافه کنید و تفت دهید تا طلایی شود. این مخلوط را روی ماکارونی بریزید.
- در آخر، پاپریکا بپاشید و آن ها را به مدت 30 دقیقه درون فر بگذارید تا کاملا پخته و طلایی شوند.
- پس از خنک شدن، آن ها را درون یک ظرف مستطیلی ریخته و در فریزر قرار دهید تا سفت شوند.