ماهان شبکه ایرانیان

خوشمزه روز: پنکیک ماکارونی و پنیر [تماشا کنید]

در ادامه روش پخت پنکیک ماکارونی و پنیر (مک اند چیز) توضیح داده شده که می توانید برای صبحانه تهیه کرده و میل کنید. به منظور سهولت دسترسی، طرز تهیه مک اند چیز نیز در انتهای مطلب نوشته شده است. با روزیاتو همراه باشید.

خوشمزه روز: پنکیک ماکارونی و پنیر [تماشا کنید]

در ادامه روش پخت پنکیک ماکارونی و پنیر (مک اند چیز) توضیح داده شده که می توانید برای صبحانه تهیه کرده و میل کنید. به منظور سهولت دسترسی، طرز تهیه مک اند چیز نیز در انتهای مطلب نوشته شده است. با روزیاتو همراه باشید.

مواد لازم

  • 90 گرم آرد
  • 1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
  • 100 میلی لیتر شیر
  • 1 عدد تخم مرغ هم زده
  • 1 قاشق غذاخوری شکر
  • 1 قاشق چایخوری خردل
  • نمک و فلفل سیاه
  • 30 گرم پنیر رنده شده
  • کره
  • ژامبون (برای سرو)
  • شیره افرا (برای سرو)

طرز تهیه

  1. در یک کاسه، آرد، بیکینگ پودر، شکر و شیر را با یکدیگر مخلوط کنید.
  2. تخم مرغ هم زده و خردل را بیفزایید و هم بزنید. نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید و هم بزنید.
  3. مک اند چیزی که از قبل آماده شده را اضافه کرده و همه مواد را با هم مخلوط کنید.
  4. یک تابه بزرگ را روی حرارت قرار دهید. کره را به تابه اضافه کنید و مطمئن شوید که همه سطح ظرف چرب شده است. سپس مخلوط پنکیک را با قاشق و با فاصله درون تابه بگذارید و با پشت قاشق، سطح آن ها را صاف کنید.
  5. هر طرف پنکیک را به مدت 3 تا 4 دقیقه بپزید تا کاملا طلایی شود.
  6. پنکیک ها را درون ظرفی که می خواهید سرو کنید، بچینید، در کنار آن چند ورقه ژامبون بگذارید و در آخر هم شیره افرا بریزید.

مک اند چیز

مواد لازم

  • 500 گرم ماکارونی (لوله ای خمیده)
  • 2 پیمانه پنیر چدار رنده شده
  • نصف پیمانه پنیر پارمسان رنده شده
  • 3 پیمانه شیر
  • یک چهارم پیمانه کره
  • 2٫5 قاشق غذاخوری آرد کامل
  • 2 قاشق غذاخوری کره
  • نصف پیمانه پودر سوخاری
  • نوک انگشت پودر پاپریکا

طرز تهیه

  1. ماکارونی را پخته و آبکش کنید.
  2. درون قابلمه، کره را آب کرده و سپس آرد و شیر را اضافه کنید. پنیرها را بیفزایید و به هم زدن ادامه دهید تا سس کمی غلیظ شود.
  3. ماکارونی ها را درون یک طرف مستطیلی بریزید. سس سفید را روی آن ها ریخته و هم بزنید.
  4. کره را درون تابه ریخته و بگذارید آب شود. سپس پودر سوخاری را اضافه کنید و تفت دهید تا طلایی شود. این مخلوط را روی ماکارونی بریزید.
  5. در آخر، پاپریکا بپاشید و آن ها را به مدت 30 دقیقه درون فر بگذارید تا کاملا پخته و طلایی شوند.
  6. پس از خنک شدن، آن ها را درون یک ظرف مستطیلی ریخته و در فریزر قرار دهید تا سفت شوند.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان
تبلیغات متنی