
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری میزان به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، انور قرقاش در تازه ترین انتقاد از قطر افزود که سیاست دوحه در آزار و همسایگانش و تحریک علیه آنها همچنان ادامه دارد.
وی در حساب توئیتری خود یادآورشد که ما به دوگانگی و فرصت طلبی سیاسی قطر عادت کرده ایم و در اجلاس ریاض نیز شاهد چنین برخوردی بودیم، چرا که دوحه همچنان به آزار و تحریک علیه همسایگان ادامه می دهد.
مقام اماراتی دولت قطر را به نادیده گرفتن مشکلات شهروندان خود و توطئه و بلند پروازی متهم کرد.
اجلاس سران کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس یکشنبه بدون حضور امیر قطر برگزار شد.
با وجود دعوت «سلمان بن عبدالعزیز» پادشاه عربستان از امیر قطر برای شرکت در این نشست، «تمیم بن حمد آل ثانی» در این نشست شرکت نکرد و نماینده قطری ها در این اجلاس «سلطان المریخی» وزیر مشاور در امور خارجه این کشور بود.
عربستان، امارات، بحرین و مصر 5 ژوئن 2017 (15 خرداد 96 ) با متهم کردن قطر به حمایت از تروریسم، روابطشان را با این کشور قطع کردند و مرزهای زمینی، دریایی و هوایی خود را با این کشور بستند.
قطر همواره اتهام حمایت از تروریسم را تکذیب کرده است.