ماهان شبکه ایرانیان

بررسی تشکیل بانک فرهنگیان در کمیسیون برنامه

خبرگزاری ایسنا: محمدمهدی مفتح با اشاره به بررسی طرح استفساریه جزء (1) بند (ب) ماده (44) قانون برنامه ششم در جلسه عصر امروز (یکشنبه) کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس و گفت: در بند ب. ماده 44 قانون برنامه ششم توسعه آمده که وزارت نیرو موظف است به‌منظور افزایش بازدهی و ضریب بهره‌وری نیروگاه‌ها موافقت اصولی برای ایجاد نیروگاه‌ها با بازدهی 55 تا 60 درصد (55درصد تا60 درصد) صادر کند.
وی افزود: در این استفساریه سوال شده بود که آیا این بند از قانون برنامه ششم توسعه شامل حال سایر نیروگاه‌ها با ظرفیت پایین‌تر می‌شود که اعضای کمیسیون در پاسخ به این سوال گفتند این قانون شامل سایر ظرفیت‌های نیروگاهی می‌شود.
مفتح همچنین گفت: چند ماده از طرح تنظیم برخی از مقررات مالی، اداری و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش از صحن علنی به کمیسیون برای بررسی بیشتر ارجاع داده شده است. براین اساس موضوعاتی، چون تشکیل بانک فرهنگیان که از صحن علنی مجلس به کمیسیون ارجاع داده شده بود، مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
به گفته وی، در نشست آتی اصلاحیه طرح مذکور نهایی و برای بررسی به صحن علنی ارسال می‌شود.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان