ماهنامه سرآشپز - سارا خسرویان: از میوه های فصل زمستان استفاده کنید با آنها نوعی ترشی درست کنید که یک هفته ای هم آماده می شود. درر این مطلب طرز تهیه ترشی انار و لبو را به شما آموزش داده ایم که مطمئنا طرفدار آن می شوید.
 
مواد مورد نیاز:
 
- انار: 1 کیلوگرم
 
- چغندر (پخته و رنده شده): 500 گرم
 
- سرکه انگور: 1 پیمانه
 
- آب انار: 1 لیتر
 
- پودر گلپر: 1 ق س
 
- پودر گشنیز: 1 ق س
 
- سیاه دانه: 2 ق س
 
- فلفل قرمز: 1 ق س
 
- نمک: به میزان لازم
 
 
 
 
 
روش پخت:
 
1- یک دوم قاشق سوپخوری نمک و انار را داخل کاسه ای با هم ملخوط کرده، بعد حدود 6 ساعت داخل ظرف درداری در دمای محیط بگذارید تا نرم شود.
2- داخل قابلمه ای (مسی یا آلومینیومی نباشد) سرکه انگور (یا سرکه انار و یا سرکه لبو) و آب انار را ریخته و به مدت 5 دقیقه بجوشانید. سپس جغندر (از قبل با پوست پخته، سپس پوست آن را جدا کرده و به صورت سرد رنده شده) و انار را به آن افزوده و به مدت 2 دقیقه بجوشانید. بعد از روی حرارت برداشته و بگذارید تا سرد شود.
3- پودر گلپر، پودر گشنیز، سیاه دانه و پودر فلفل قرمز را به مواد افزوده و در ظرف درداری داخل یخچال بگذارید.
 
نکته: این ترشی بعد از یک هفته قابل استفاده است.