ماهان شبکه ایرانیان

تمجید سرمربی رئال از هت‌تریک استثنایی گرت بیل

سانتیاگو سولاری سرمربی رئال مادرید بعد از درخشش گرت بیل در نیمه‌نهایی جام باشگاه‌های جهان و هت‌تریک دوازده دقیقه‌ای او مقابل کاشیما از نمایش ستاره‌ی ولزی تیمش تمجید کرد.

به گزارش "ورزش سه"، در بازی مرحله‌ی نیمه‌نهایی رقابتهای جام باشگاه‌های جهان که در استادیوم زاید ابوظبی بین رئال مادرید  قهرمان اروپا و کاشیما انتلرز قهرمان آسیا انجام شد گرت بیل ستاره‌ی ولزی رئال مادرید با درخششی خارق‌العاده در عرض 12 دقیقه هت‌تریک کرد تا با به ثمر رساندن هر سه گل تیمش، مهمترین نقش را در پیروزی 3-1 رئال مقابل تیم ژاپنی و صعود این تیم به فینال جام باشگاه‌های جهان داشته باشد.

 

سانتیاگو سولاری سرمربی رئال بعد از بازی به ستایش از ستاره‌ی ولزی تیمش پرداخت و به خبرنگاران گفت:" ما همه انتظار چنین درخششی از گرت بیل را داشتیم. او در تمام بازی‌های رئال عالی بازی می‌کند ولی نباید فراموش  کنیم که زدن سه گل در یک بازی کار ساده‌ای نیست. ولی چیزی که بیل را برای ما مهم می‌کند فقط گلهای او نیست، تعهدی که او نسبت به رئال دارد برای ما از هر چیز دیگری مهمتر است".

 

 

سولاری در ادامه‌ی صحبت‌هایش درباره‌ی درخشش گرت بیل گفت:" امروز همه چیز برای رئال عالی بود. گرت بیل نشان داد که می‌تواند یک‌تنه بار تیم را به دوش بکشد کما اینکه او قبلاً هم چنین کاری را تکرار کرده بود".

 

سولاری در ادامه‌ی صحبت‌هایش درباره‌ی فینال جام باشگاه‌های جهان که رئال در آن به مصاف العین امارات خواهد رفت گفت:" من انتظار دارم آنها تیم خوبی باشند چون هیچکس بی‌دلیل به فینال جام باشگاه‌های جهان نمی‌رسد. آنها نماینده‌ی نیوزیلند و بعد ریورپلاته را شکست داده‌اند و برای این در فینال هستند که لیاقتش را داشته‌اند. ما برای بدست آوردن جام باید مثل امروز جدی و خوب بازی کنیم".

 

 

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان