ماهان شبکه ایرانیان

عذرخواهی شهردار میلان از مدافع ناپولی

شهردار شهر میلان به خاطر شعارهای نژادپرستانه هواداران اینتر علیه کالیدو کولیبالی، از او عذرخواهی کرد.

به گزارش "ورزش سه"، شب گذشته اینتر در سن سیرو میزبان ناپولی بود که موفق شد با تک گل لوتارو مارتینز به پیروزی برسد و سه امتیاز بازی را کسب کند. پس از اینکه هواداران اینتر شروع به خواندن شعارهای نژادپرستانه کردند، هشدارهایی درباره تعویق بازی در ورزشگاه پخش شد که با بی توجهی هواداران روبرو شد. در نهایت کولیبالی در جریان بازی اخراج شد و برای داور به خاطر این اقدامش در زمین دست زد. موضوع نژادپرستی کنفرانس خبری را به خود اختصاص داده بود و هر دو مربی به شدت از اتفاقات بازی انتقاد کردند و حال بپه سالا، شهردار میلان که خود هوادار اینتر است، به خاطر شعارها از کولیبالی عذرخواهی کرد.

 

 

 

 

او گفت:" شب گذشته، من تحت تاثیر شور و انگیزه ای که پدرم به من منتقل کرده، به استادیوم رفتم. وقتی که من برای جشن گرفتن رفتم و با اتفاقات ناراحت کننده روبرو شدم، پیش خودم گفتم که پس چه زمانی سن سیرو متحد می‌شود. سردم شد، هیجان زده شدم، از پیروزی اینتر خوشحال شدم ولی با قلبی شکسته به خانه برگشتم. آنهایی که کولیبالی را هو می‌کردند، شرم آورند. این رفتاری شرم آور در قبال ورزشکاری جدی مثل او بود، کسی که به رنگ پوستش افتخار می‌کند، مثل خیلی های دیگر که رنگین پوست هستند و روی سکوها حاضر بودند. نمی‌خواهم فکر کنم که دیگران چه باید انجام دهند ولی مطمئنا جامعه ما دچار مشکل است.

 

همیشه به این فکر می‌کنم که خودم باید چه کنم بنابراین با یک کار ساده شروع می‌کنم. به تماشای بازی های اینتر خواهم رفت ولی اگر یک بار دیگر چنین چیزی بشنوم، بلند می‌شوم و ورزشگاه را ترک می‌کنم. برای خودم این کار را می‌کنم. من می‌دانم آنها که علیه یک سیاه پوست شعار می‌دهند، اهمیتی به من نمی‌دهند ولی من همچنان این کار را انجام می‌دهم. در عین حال می‌خواهم از کالیدو کولیبالی، به نام شهر میلان و خودم عذرخواهی کنم."

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان