ماهان شبکه ایرانیان

ابراز پشیمانی رژیم بحرین از توطئه علیه سوریه

خبرگزاری تسنیم: خالد بن احمد وزیر خارجه بحرین در صفحه شخصی خود در توئیتر نوشت: سوریه یک کشور عربی اصلی در منطقه است و با وجود شرایط دشوار، تماس ما با آن و تماس آن با ما قطع نشد.

وی افزود: ما از سوریه در پاسداری از حاکمیت و سرزمین خود در برابر هرگونه تعدی حمایت می‌کنیم. ما از سوریه در بازگرداندن ثبات به چهار گوشه خود و برقراری امنیت و شکوفایی ملت برادر سوریه حمایت می‌کنیم.

دولت بحرین درپی پیروز‌های بزرگ ارتش سوریه بر تروریسم و برقراری امنیت در اکثر مناطق این کشور با چرخش مواضع خود از سوریه حمایت کرد.

این درحالیست که دولت سوریه در طول هفت سال جنگ علیه سوریه بار‌ها از حمایت شماری از کشور‌های عرب از تروریست‌ها سخن گفته بود.

گزارش‌های خبری در گذشته از حمایت اتباع بحرینی از تروریست‌ها و کمک مالی نهاد‌های خیریه بحرینی وابسته به حکومت از آن‌ها حکایت داشت و برخی از بحرینی‌ها طرفدار رژیم آل خلیفه نیز در صفوف تروریست‌ها علیه ملت سوریه می‌جنگیدند.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان