به گزارش "ورزش سه"، مسعود الخالق رئیس فدراسیون فوتبال عراق می گوید از موفقیت تیم ملی عراق در رقابت های جام ملت های آسیا که در امارات برگزار خواهد شد، مطمئن است.
عراق در گروه دوم بازی ها همراه با ایران، یمن و ویتنام حضور دارد و پس از شاگردان کی روش به عنوان شانس دوم صعود از گروه شناخته می شود.
مسعود الخالق در مورد شرایط تیم ملی عراق می گوید: « ما اردوهای آماده سازی خوبی پشت سر گذاشتیم و الان آماده رقابت ها هستیم تا به جایگاه ارزشمندی در امارات دست پیدا کنیم.
رئیس فدراسیون فوتبال عراق در مورد کمپ تیم ملی این کشور در دوحه هم توضیح داد: « کمپ دوحه دستاوردهای فنی خوبی برای ما داشت. بازیکنان پیشرفت خوبی چه از لحاظ فنی و چه تاکتیکی داشته اند و دو دیدار دوستانه خوب هم برگزار کردیم.»
مسعود الخالق حرف هایش را اینگونه خاتمه داد: « آرزوهای بسیار بزرگی در امارات داریم و مثل هر تورنمنت دیگر تلاش می کنیم برای غرور هواداران و بالا بردن پرچم ورزش کشور بازی کنیم.»