فرهنگ غذایی مکزیک ترکیبی از مواد بومی و طبیعی منطقهای و همچنین دستورالعملهای اروپایی به ویژه کشور اسپانیا است. فلفلهای چیلی در فرهنگ غذایی کشور مکزیک جایگاه ویژهای دارند، اما این جایگاه تنها به خاطر طعم تند و طبع گرم این فلفلها نیست، بلکه به خاطر عطر و بوی این ادویه پرخاصیت است. سالاد مرغ مکزیکی که میخواهیم طرز تهیه آن را به شما آموزش دهیم پر از ادویههای تند و تیز و چاشنیهای متفاوت است. با ما همراه باشید.
زمان آماده سازی: 10 دقیقه
مواد لازم برای تهیه سالاد مرغ مکزیکی
طرز تهیه سالاد مرغ مکزیکی
داخل یک قابلمه مقداری آب بریزید. سینههای مرغ را با آب و پیاز خرد شده بپزید. بعد از این که مرغ پخت، آن را از قابلمه خارج کنید و بگذارید تا خنک شود.
بعد از این که مرغ پخته خنک شد، ان را به صورت ریشریش خرد کنید.
یک کاسه بزرگ بردارید. مرغ را داخل کاسه بریزید. سس مایونز و سس فرانسوی را به مرغ اضافه کنید. حالا شروع به اضافه کردن ادویهها کنید.
قارچ هم داخل قابلمه با مقداری آبلیمو بپزید و صبر کنید تا آب آن کاملا بخار شود. قارچ را به کاسه اضافه کنید.
یک عدد پیاز باقیمانده را خرد کنید و به صورت خام داخل سالاد بریزید. ذرت را هم اضافه کنید.
سالاد آماده است. آن را داخل ظرف مناسب سرو کرده و نوش جان کنید.
نکات طرز تهیه
- مایه سالاد را میتوانید روی نان تست با آووکادو سرو کنید.
- طعم تند سالاد بستگی به سلیقه شما دارد. بنابراین بسته به سلیقهتان مقدار فلفل را تعیین کنید.