ماهان شبکه ایرانیان

هادی محمدی: با آرامش فعلی به همه چیز می رسیم

مدافع ذوب آهن می گوید این تیم شرایط روحی بهتری در تعطیلات نیم فصل پیدا کرده است.

هادی محمدی در این باره به "ورزش سه" گفت: خوشبختانه از ابتدای روزهایی که تمرینات نیم فصل دوم را شروع کردیم، تیم به لحاظ روحی، روانی و وضعیت تمرینی خیلی شرایط بهتری را تجربه می کند و امیدواریم این تلاشهای فعلی ما به بازیهای رسمی منتقل شود.


او  ادامه داد: خوشبختانه آرامش در تیم ذوب آهن حاکم شده است. آقای منصوریان و کادر فنی همگی با تمام وجود برای بهبود شرایط تیم تلاش می کنند و ما بازیکنان کاملاً احساس می کنیم که هر روز که می گذرد تیم در مسیر رشد قرار دارد.


مدافع ذوب آهن در مورد بازی با سپاهان نوین گفت: سپاهان نوین بازی بسیار خوبی را مقابل ما به نمایش گذاشت. این تیم واقعاً اصول فوتبال را خیلی خوب رعایت می کرد و با تمام توان برای موفقیت می جنگید. ما سپاهان نوین را با یک گل شکست دادیم و از فرمی که داشتیم راضی بودیم. در دوران بدنسازی هستیم و بدنها هنوز کاملاً به شرایط مسابقه نزدیک نشده است ولی تقریباً انتظارات کادر فنی را برآورده کردیم و متوجه شدیم که می توانیم در مسیری که پیش گرفته ایم روز به روز بهتر شویم.


محمدی در پایان گفت: به اعتقاد من ذوب آهن در حال حاضر تنها به آرامش نیاز دارد. همه باشگاه، مدیریت، کادر فنی و بازیکنان کاملا در جهت موفقیت تیم تلاش می کنند و بستر برای فراموش کردن نیم فصل اول کاملاً فراهم هست. امیدواریم حمایتهای لازم از ذوب آهن صورت بپذیرد تا بتوانیم بار دیگر ذوب آهنی آماده را داشته باشیم.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان