به گزارش "ورزش سه"، تیم فوتبال سپاهان امروز با دعوت باشگاه پدیده میهمان این تیم در شهر مشهد و ورزشگاه امام رضا بود و در دیداری که از ساعت 14:30 دقیقه آغاز شد، موفق شد با تک گل سجاد شهباززاده مقابل این تیم به برتری دست یابد.
پدیده در مسابقات لیگ هم در هفته های پایانی برابر سپاهان قرار گرفته بود که آن مسابقه هم با گل مهرداد محمدی به سود شاگردان قلعه نویی خاتمه یافته بود؛ دیداری که تاثیر زیادی در کسب عنوان قهرمانی نیم فصل برای سپاهان داشت.

امیرقلعه نویی این مسابقه دوستانه را با ترکیب علی کیخسروی، سعید آقایی، خالد شفیعی، سیاوش یزدانی، حسن جعفری، مهدی کیانی، رسول نویدکیا، بختیار رحمانی، حسین پاپی، سجاد شهبازاده و جلال الدین علی محمدی آغاز کرد و موفق شد با گل شهباززاده با پیروزی به رختکن برود.
در نیمه دوم شهاب عادلی، سعید آقایی، عزت پورقاز، سیاوش یزدانی، محمد ایرانپوریان، مهدی کیانی، محمد کریمی، بختیار رحمانی، علی قربانی، سجاد شهبازاده، و جلال الدین علی محمدی برای سپاهان بازی کردند ولی تلاش دو تیم در 45 دقیقه دوم گلی به همراه نداشت تا سپاهان با پیروزی از زمین مسابقه خارج شود.

از این دیدار حدودا 700 هوادار استقبال کردند.
علی نبیزاده بازیکن تیم پدیده نیز در دقایق پایانی این دیدار با کارت قرمز داور مسابقه از زمین اخراج شد.