ماهان شبکه ایرانیان

انفجار ترقه در عروسی، مرگ جوان نجف‌آبادی را رقم زد

خبرگزاری ایلنا: سرهنگ محمدرضا خدادوست با بیان این مطلب اظهار داشت: ساعت 30 دقیقه بامداد روز گذشته در پی تماس تلفنی با مرکز فوریت‌های پلیسی 110 مبنی بر وقوع حادثه انفجار ترقه دست ساز در یکی از شهر‌های توابع شهرستان "نجف آباد" بلافاصله ماموران به منظور بررسی صحنه در محل حاضر شدند.

وی خاطر نشان کرد: در بررسی‌های صورت گرفته مشخص شد که یک جوان 22 ساله که به همراه پدر خود در جشن عروسی یکی از اقوام خود شرکت کرده بود به علت حمل مواد محترقه و بی احتیاطی در رهاکردن آن باعث به وجود آمدن حادثه انفجار شد.

فرمانده انتظامی شهرستان نجف آباد گفت: در این حادثه، جوان مذکور و پدر وی دچار سوختگی شده و به کمک نیرو‌های امدادی به بیمارستان منتقل شدند که علی رغم تلاش پزشکان جوان 22 ساله براثر شدت جراحات وارده فوت کرد.

سرهنگ خدادوست با بیان اینکه پدر جوان نیز تحت درمان پزشکان قرار دارد، اظهار داشت: به خانواده‌ها توصیه می‌کنیم بیشتر مراقب فرزندان خود باشند و اجازه ندهند با ساختن ترقه‌های دست ساز خطرناک به خاطر تخلیه هیجان خود در مراسم‌ها و جشن‌ها با زندگی و جان خود بازی کنند.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان