چیز کیک ، یکی از دسرهای پرطرفداری است که در طعمها و مدلهای مختلف به شما آموزش دادیم. این بار با طرز تهیه چیز کیک نیویورکی با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه چیز کیک نیویورکی
- 200 گرم بیسکویئت پتی بور
- 150گرم کره
- 1 قاشق غذاخوری آب پرتغال
- 500 گرم پنیر خامهای ویلی (خرید از دیجی کالا)
- 130 گرم خامه
- 150 گرم شکر
- 2 عدد تخم مرغ کامل
- 1 عدد زرده تخم مرغ
- 1 قاشق غذاخوری آب لیمو تازه
- وانیل مقداری
- 200 گرم توت فرنگی
- 2 قاشق غذاخوری پودر شکر
- 100 گرم از انواع توت و بلوبری (شاهتوت، تمشک...)
طرز تهیه چیز کیک نیویورکی
بیسکویتها را در مخلوطکن بریزید و تا زمانی که کاملا خرد و یکدست شوند، آنها را مخلوط کنید.
کره را ذوب کنید. به بیسکویتها اضافه کنید و مواد را باهم مخلوط کنید تا بافت بیسکویتی نرمی به دست آید.
سپس آب پرتقال را به مواد اضافه کنید. مواد را داخل قالب کمربندی بریزید. سطح آن را با پشت قاشق صاف کنید و به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.
تخم مرغ، شکر، وانیل و آبلیمو را داخل یک کاسه با هم مخلوط نمایید. پنیر خامه ای ویلی و خامه را اضافه کنید و با همزن خوب بزنید.
مخلوط به دست آمده را روی بیس بیسکویتی آماده شده بریزید و به مدت یک ساعت در دمای 160 درجه سانتیگراد داخل فر قرار دهید.
برای تهیه سس، توت فرنگیها را خرد کرده و با شکر مخلوط کنید. ترکیب به دست آمده را روی حرارت متوسط گاز قرار دهید تا بجوشد سپس حرارت را کم و به مدت 5 دقیقه مواد را هم بزنید تا توت فرنگیها نرم شود. سس را از روی حرارت بردارید و توتفرنگیها را با قاشق له کنید تا ترکیب غلظی به دست آید.
حالا چیز کیک را از فر خارج کنیئ و به مدت 5 ساعت آن را داخل یخچال قرار دهید تا خنک شده و خودش را بگیرد. سپس از سس و میوهها برای تزیین روی کیک استفاده نمایید. نوش جان!