رولت، از شیرینیهای تر پرطرفدار و پرفروش قنادیها است. اما چه بهتر که این شیرینی خوشمزه را در منزل، خودمان درست کنیم. از پنیر لبنه شکلاتی آنا میتوانید به عنوان یک مایه فوری و خوشمزه برای داخل رولت شکلاتی استفاده کنید. با طرز تهیه رولت با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه رولت شکلاتی
- 4 عدد تخم مرغ
- یکچهارم قاشق چایخوری وانیل شکری
- سهچهارم پیمانه شکر
- سهچهارم پیمانه آرد
- یکدوم قاشق چایخوری بیکینگ پودر
- 150 گرم پنیر لبنه شکلاتی
- 150 گرم خامه قنادی
- پودر قند به میزان لازم
- شکلات ذوب شده مقداری برای تزیین
- میوه دلخواه برای تزیین
طرز تهیه رولت شکلاتی
سفیده را با دور زیاد همزن بزنید تا کف کند. نیمی از شکر را به تدریج به آن اضافه و به همزدن ادامه دهید تا کاملا فرم بگیرد.
زرده را همراه باقیمانده شکر و وانیل بزنید تا کاملا روشن شود. مخلوط زرده را به سفیده اضافه کنید و با لیسک به آرامی مخلوط کنید تا مواد یکدست شوند.
آرد و بیکینگپودر را با هم الک و طی سه مرحله به مواد اضافه و با لیسک به آرامی هم بزنید. کف سینی لبه کوتاه 30×40 سانتیمتری را کمی چرب و با کاغذ مومی بپوشانید.
مواد را به صورت یکنواخت در آین پهن کنید و در فر گرم شده با دمای 190 درجه بپزید تا کاملا طلایی شود. بعد از پخت رولت را از فر خارج و روی آن سینی بزرگی قرار دهید تا رطوبت رولت از بین نرود و به آرامی خنک شود.
روی یک تکه کاغذ مومی پودر قند بپاشید و رولت خنک شده را روی آن برگردانید و کاغذ پشت رولت را جدا کنید. به کمک کاغذ پودر قند پاشیده شده رولت را رول کنید و بگذارید نیم ساعت بماند.
پنیر لبنه شکلاتی را با دور بالای همزنبرقی بزنید تا یکدست شود. خامه قنادی را نیز جداگانه با همزنبرقی بزنید تا فرم بگیرد، سپس با پنیر لبنه شکلاتی مخلوط کنید.
رولت را باز کرده مخلوط کرم پنیری لبنه شکلاتی را روی آن پخش کنید و مجددا نان رولت را رول کنید. در حین رول کردن با قلمو پودر قندهای اضافه را جدا کنید و به مدت دو ساعت در یخچال قرار دهید تا خنک شود.
روی رولت را با پودر قند، شکلات ذوب شده و میوه دلخواه تزیین و سپس برش بزنید و سرو کنید.