فنجان قارچ و موزارلا را علاوه بر پیشغذا میتوان به چشم یک فینگرفود هم نگاه کرد. این فنجان خوشمزه را یاد بگیرید و در مهمانیهایتان به عنوان یک پیشغذا یا فینگرفود خوشمزه سرو کنید.
مواد لازم برای تهیه فنجان قارچ و موزارلا
- 1 بسته خمیر هزارلا
- 1 عدد پیاز (نگینی خردشده)
- روغن زیتون (مخصوص سرخکردن) به مقدار لازم
- 230 گرم قارچ (ورقهای خردشده)
- 1 قاشق چایخوری پودر سیر
- نمک و دانه فلفل سیاه (کوبیدهشده) به مقدار لازم
- یکسوم پیمانه گوجهفرنگی (نگینی خردشده)
- 1 قاشق سوپخوری سرکه سفید
- پیازچه (خردشده)
- یکدوم پیمانه جعفری (پاک و خردشده)
- 110 گرم پنیر موزارلای گیلاسی (دونیمشده) (خرید از دیجی کالا)
- یکچهارم پیمانه فلفل دلمهای رنگی (نگینی خردشده)
طرز تهیه فنجان قارچ و موزارلا
فر را از 15 دقیقه قبل، روی حرارت 180 درجه سانتیگراد تنظیم و گرم کنید.
خمیر هزارلا را روی سطح آردپاشیشده باز کنید و آن را به 8 قسمت مساوی تقسیم کنید، سپس خمیرها را داخل قالب مافین قرار دهید و قالبها را 12 تا 15 دقیقه در طبقه وسط فر گرمشده، قرار دهید تا طلاییرنگ شوند. پس از این مدت، قالبها را از فر خارج کرده و بگذارید 30 دقیقه بماند تا قالبها خنک شوند.
پیاز را در تابهای حاوی روغن زیتون، روی حرارت ملایم تفت دهید تا نرم و شفاف شود سپس قارچ، پودر سیر، مقداری نمک و فلفل سیاه به آن بیافزایید و تفت دهید.
گوجهفرنگی و سرکه سفید را به تابه اضافه کنید و تفت دهید سپس پیازچه و جعفری را به تابه اضافه کرده و هم بزنید. پس از آن، تابه را از روی حرارت بردارید. از مخلوط بالا، به اندازه یک قاشق چایخوری داخل خمیرها در قالب ریخته سپس پنیر موزارلا را روی آنها بریزید و قالبها را مجدداً 7 تا 10 دقیقه در طبقه وسط فر گرمشده، روی همان درجه حرارت قرار دهید تا پنیر ذوب شود.
فنجانهای قارچ و موزارلا را از فر خارج کرده، فلفل دلمهای را روی آنها بریزید و سرو کنید.