کیک ردولوت یا مخمل قرمز یک کیک فوقالعاده خوشمزه و البته خوشرنگ و لعاب است که میتوانید در منزل تهیه کنید. ردولوت را به خاطر ظاهر زیبایش، میتوانید به عنوان کیک تولد هم در نظر بگیرید. با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه ردولوت
- 3 عدد تخم مرغ
- سهچهارم پیمانه کره نرم شده
- 3 پیمانه آرد الک شده
- 1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
- 1 قاشق چایخوری جوش شیرین
- نمک به مقدار لازم
- 2 پیمانه شکر
- 1 قاشق چایخوری رنگ قرمز خوراکی ژلهای
- یکچهارم قاشق چایخوری وانیل
- یکدوم پیمانه باترمیلک
- یکدوم قاشق چایخوری سرکه
- رویه پنیری طبق دستور داده شده (خرید پنیر ماسکارپونه از دیجی کالا)
طرز تهیه ردولوت با پنیر ماسکارپونه
اگر تمایل به تهیه مواد به صورت کیک دارید قالب 23 سانتیمتری را با کمی روغن چرب و کف آن را با کاغذ مومی بپوشانید و فر را با حرارت 180 درجه روشن و گرم کنید.
چنانچه قصد تهیه مایه به عنوان کاپ کیک را دارید داخل قالبها را با کپسول کاغذی کاپ کیک بپوشانید و دمای فر را روی حرارت 175 درجه تنظیم و گرم کنید.
در ظرفی، آرد، بیکینگ پودر، پودرکاکائو و نمک را با هم مخلوط و الک کنید.
رنگ قرمز را به باترمیلک اضافه و هم بزنید تا حل شود. (برای تهیه باترمیلک کافیست که یکونیم پیمانه شیر را با یکونیم قاشق سوپخوری سرکه ترکیب کنید.)
کره نرم شده را همراه شکر و وانیل بزنید تا مخلوط شوند. تخم مرغها را به ترتیب اضافه و با همزن برقی خوب بزنید تا مایه یکدست و کرمرنگ شود. مخلوط آرد و باتر میلک را به تدریج به مایه اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا یکدست شود.
در ظرف کوچکی سرکه و جوش شیرین را با هم مخلوط و به مایه کیک اضافه و خوب مخلوط کنید.
مایه کیک را در قالب کیک ریخته یا بین کپسولهای کاغذی به طور مساوی تقسیم کنید و درون فر قرار دهید.
زمان پخت لازم برای کیک حدود 45 دقیقه و برای کاپ کیکها حدود 30 دقیقه است.
بعد از پخت و خنک شدن، کیک را به دولایه برش زده و مقداری از رویه کرم پنیری را روی لایه اول بمالید و لایه دوم را روی آن قرار دهید. مجددا روی کیک را با کرم پنیری تزیین کنید.
برای تزیین کاپ کیک، کرم پنیری را داخل قیف قنادی با سرماسوره دلخواه ریخته و روی آنها را تزیین کنید.
طرز تهیه رویه کرم پنیری
250 گرم پنیر ماسکارپونه کاله را با یکسوم پیمانه پودر قند، 3 قاشق غذاخوری کره نرم شده و یکچهارم قاشق چایخوری وانیل شکری با همزن برقی بزنید تا کاملا نرم و یکدست شود. در ظرف دیگری یک پیمانه خامه قنادی را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد؛ سپس مخلوط کرم پنیری را اضافه و کمی دیگر بزنید تا کاملا یکدست شود.