ماهان شبکه ایرانیان

قاضی پرونده قتل خبرنگاران فرانسوی از اولاند توضیح خواست

خبرگزاری ایسنا: به نوشته روزنامه فیگارو، قضاتی که روی پرونده آدم ربایی و قتل ژیزلن دوپون و کلود ورلون، دو خبرنگار فرانسوی تحقیق می‌کنند، 11 ژانویه از فرانسوا اولاند به عنوان شاهد بازجویی کردند.

این بازجویی به دلیل اظهاراتی بود که اولاند درباره قتل این خبرنگاران داشته و در آن اطلاعاتی را بر خلاف تحقیقات دادگاه مطرح کرده است. این در حالی است که رئیس سابق امنیت خارجی فرانسه، برنارد باژوله نیز در 10 دسامبر به عنوان شاهد در دادگاه حاضر شده بود.

این دو خبرنگار که برای رادیو RFI فعالیت می‌کردند نوامبر 2013 در شهر کیدال توسط شبه نظامیان در شمال مالی ربوده شدند و جسد آن‌ها در کنار خودروی از کارافتاده شبه نظامیان پیدا شد و این فرضیه مطرح شد که ربایش و قتل آن‌ها توسط گروه‌های افراط‌گرای تروریست انجام شده است.

این خبرنگاران پیش از مرگ سرگرم تهیه گزارش و مصاحبه با برخی از اعضای شبه نظامی گروه طوارق در مالی بودند.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان