ماهان شبکه ایرانیان

فرودگاه ریاض در انتظار ستاره سابق یوونتوس

سباستین جووینکو امروز راهی ریاض می شود تا کارش را به صورت رسمی با باشگاه الهلال آغاز کند.

به گزارش "ورزش سه"، هفته گذشته باشگاه الهلال عربستان موفق شد سباستین جووینکو ستاره سابق تیم یوونتوس را با قیمتی نجومی خریداری کند. الهلالی ها امیدوار بودند او زودتر از این ها به ریاض برود اما او با تاخیر یکی دو روزه، سرانجام امروز راهی پایتخت عربستان خواهد شد.

طبق اعلام باشگاه الهلال، او ساعت 3:20 بعد از ظهر به وقت عربستان (حدود 3 ساعت و 30 دقیقه بعد) به فرودگاه بین المللی کینگ خالد می رسد و در ترمینال یک منتظر هواداران الهلال خواهد بود. به نظر می رسد کانون هواداران الهلال برنامه ویژه ای برای استقبال از این ستاره نامدار ایتالیایی دارد.

جووینکو پس از دیدار با طرفداران آبی پوش، راهی محل اقامت خود می شود و ساعاتی بعد به ورزشگاه می رود تا دیدار تیم های الهلال و الفتح را از نزدیک تماشا کند. جووینکو از فردا در تمرینات حاضر می شود.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان