ماهان شبکه ایرانیان

به دلیل برگزاری راهپیمایی ۲۲ بهمن؛

پایانه غرب موقتا تعطیل می‌شود

خبرگزاری مهر: با توجه به برگزاری مراسم بزرگداشت یوم‌الله 22 بهمن در میدان آزادی و حضور پرشور شهروندان انقلابی در این مراسم، همانند سال‌های گذشته برای سهولت بیشتر حرکت مردم، مسیرهای ورودی و خروجی میدان آزادی و اطراف آن برای حرکت خودروها بسته می‌شود.

همچنین به منظور ایجاد تسهیلات لازم و جلوگیری از بروز هر گونه خلل در رفت و آمد اتوبوس های مسافری بین شهری، برنامه ریزی های لازم انجام گرفته و تمهیدات لازم اندیشیده شده است.

در فاصله زمانی اعلام شده (ساعت 20 یکشنبه، 21بهمن، تا پایان مراسم در روز دوشنبه، 22بهمن)، مسافران ورودی به تهران ازطریق تقاطع آزادراه تهران-کرج و کمربندی آزادگان به پایانه مسافری جنوب انتقال داده می‌شوند و مسافرانی که قصد خروج از تهران را دارند هم می‌توانند از پایانه مسافری جنوب به سمت مقاصد خود حرکت کنند.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان