ماهان شبکه ایرانیان

روش تهیه «سیب زمینی تنوری»

سیب زمینی تنوری از مجموعه دستورغذایی های نایجلا لاوسون است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. برای این که سیب زمینی ها به خوبی پخته و ترد شوند و ظاهر زیبایی داشته باشند، روی سیب زمینی ها را برش های عرضی می زنیم.

وب سایت آشپزباشی: سیب زمینی تنوری از مجموعه دستورغذایی های نایجلا لاوسون است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. برای این که سیب زمینی ها به خوبی پخته و ترد شوند و ظاهر زیبایی داشته باشند، روی سیب زمینی ها را برش های عرضی می زنیم.
 
مواد لازم:
 
  •     سیب زمینی  36 عدد کوچک
  •     کره  45 گرم
  •     روغن زیتون  5 قاشق غذاخوری
  •     نمک به میزان لازم
 
سیب زمینی تنوری 
 
طرز تهیه:

1-فر را با حرارت 200 درجه سانتی گراد گرم کنید.

2- روی سیب زمینی ها را به شکل فاصله های 3 میلی متری و تا عمق دو سوم، برش های عرضی بزنید.

3- سینی فر را روی شعله ی گاز بگذارید. کره و روغن زیتون را به آن اضافه کرده و داغ کنید. حرارت را خاموش کنید.

4- سیب زمینی های برش خرده را از همه طرفشان در روغن داغ در ماهیتابه بغلتانید و کمی نمک روی آن ها بپاشید.

5-سینی را در فر بگذارید و سیب زمینی ها را برای حدود 40 دقیقه تا نرم و مغز پخت شوند، بپزید.
 
6- اگر از سیب زمینی های سایز متوسط استفاده می کنید فر را با حرارت 210 درجه سانتی گراد گرم کنید و آن ها را برای حدود 70 دقیقه بپزد.
 
نکاتی در رابطه با تهیه ی سیب زمینی تنوری:

1- سیب زمینی ها را پوست نمی گیریم، پس آن ها را تمیز بشویید.

2- می توانید بجای سیب زمینی های کوچک از 18 عدد سیب زمینی سایز متوسط هم استفاده کنید.
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان