ماهان شبکه ایرانیان

حریف پرسپولیس با هواپیمای کویتی در جده

بازگشت ژاوی به اردوی السد برای لیگ قهرمانان

صدرنشین لیگ ستارگان و یکی از رقیبان پرسپولیس در لیگ قهرمانان در اقدامی جالب با اجاره هواپیمای کویتی مشکل سفر مستقیم به جده را حل کرد.

به گزارش "ورزش سه"، تنش های دیپلماتیک میان قطر و عربستان همچنان مانع پرواز مستقیم تیم های ورزشی دو کشور شده است. در شرایطی که السد باید در هفته اول به مصاف الاهلی در شهر جده می رفت سران این باشگاه متمول در تصمیمی جالب به حل این مشکل با اجاره یک هواپیمای کویتی پرداخت تا ستاره های السد مشکلی برای سفر طولانی مدت به عربستان نداشته باشند.


بنا به نوشته رسانه ها دوحه سران باشگاه السد طی توافقی با یکی از شرکت های خصوصی کویتی، جت اختصاصی برای سفر کاروان این باشگاه به شهر جده فراهم کردند تا السدی ها فردا ظهر به صورت مستقیم با پروازی غیر از پروازهای قطری سر از جده در بیاورند و برای بازی سه شنبه شب با الاهلی آماده شوند.


دیگر خبر مهم از اردوی رقیب پرسپولیس به بازگشت کاپیتان اسپانیایی بعد از هفته ها مصدومیت برمی گردد. ژاوی هرناندز در فاصله چند روز تا اولین بازی با الاهلی به تمرینات گروهی السد بازگشت تا اوسوالدو فریرا پرتغالی با خبر خوشحال کننده ای روبرو شود.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان