ماهان شبکه ایرانیان

رئیس کمیته شنوایی کشور:

حدود ۳۶۰ میلیون نفر در جهان دارای کم شنوایی شدید هستند

رئیس کمیته شنوایی کشور با اشاره به اینکه حدود ۳۶۰ میلیون نفر در جهان دارای کم شنوایی شدید هستند،گفت: بروز کم شنوایی در نوزادانی که نارس متولد می‌شوند ۲۰ تا ۴۰درصد در هر یک هزار تولد است

حدود 360 میلیون نفر در جهان دارای کم شنوایی شدید هستند

رئیس کمیته شنوایی کشور با اشاره به اینکه حدود 360 میلیون نفر در جهان دارای کم شنوایی شدید هستند،گفت: بروز کم شنوایی در نوزادانی که نارس متولد می‌شوند 20 تا 40درصد در هر یک هزار تولد است.

به گزارش به نقل از فارس، محمد فرهادی در نشست خبری روز جهانی شنوایی اظهارداست: حدود 360 میلیون نفر در جهان دارای کم شنوایی شدید هستند و از این تعداد 32میلیون نفر (9درصد) کودکان‌ زیر 15 سال و 328 میلیون (91)درصد را افراد بالغ و سالمندان تشکیل می‌دهد.

وی افزود: در سال 96 حدود یک میلیون و 300 نوزاد غربالگری شنوایی شدند و 3400مورد تشخیص قطعی کم شنوایی بود.

رئیس کمیته شنوایی کشور ادامه داد: شعار امسال روز جهانی شنوایی، «شنوایی خود را بررسی کنید» است و به منظور بالابردن سطح آگاهی مردم و نشان دادن عواقب افت شنوایی درمان نشده انتخاب شده است.

فرهادی گفت:سازمان جهانی بهداشت گزارش داده سالیانه 750 میلیارد دلار در کل جهان افت شنوایی درمان نشده هزینه دارد.

وی خاطر نشان کرد: حدود 520 هزار ناشنوا و نیمه شنوا در ایران زندگی می‌کنند و سالانه 1500ناشنوای عمیق جدید در کشور متولد می‌شود.

رئیس کمیته شنوایی کشور خاطرنشان کرد: 11مرکز رسمی کاشت حلزون در کشور وجود دارد و بیش از 10 هزار نفر طی 26 سال گذشته کاشت حلزون برای آنها انجام شده است.

فرهادی گفت: بروز کم شنوایی در نوزادانی که نارس متولد می‌شوند 20 تا 40درصد در هر یک هزار تولد و در سایر نوزادان 2.7 در هر 1000 تولد است.


قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان